Sommerhus i Hønsinge Lyng

Hønsinge Lyng er hvad man bedst kan beskrive som en vaskeægte ferieby. Det store og populære sommerhusområde i Odsherred er en del af det bælte af sommerhuse, der strækker sig hele vejen langs Sejerøbugten og op til spidsen af Sjællands Odde. Odsherred er den kommune i Danmark, der har den største koncentration af sommerhuse, og det kan man tydeligt mærke i Hønsinge Lyng, der har alt hvad man måtte ønske sig. Og lidt til. 

Det er nemt at forstå, hvorfor Odsherred og Sejerøbugten hvert år tiltrækker tusindvis af  gæster. De gode badestrande, den skønne natur og den idylliske beliggenhed langs bugten er svær at hamle op med, og på grund af områdets store popularitet, er der altid garanti for masser af leben og aktiviteter i og omkring Hønsinge Lyng - også uden for højsæsonen.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populære feriehuse i Hønsinge Lyng

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Hønsinge Lyng

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Hønsinge Lyng

Loading...

Danmarks dejligste udvalg af sommerhuse i Hønsinge Lyng

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af ferie- og sommerhuse i Hønsinge Lyng. Vi har noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et sommerhus med plads til tosomhed, gode venner eller hele familien. Book dit sommerhus i Hønsinge Lyng og oplev alt, hvad Odsherred har at byde på.

3 gode grunde til at tage på ferie i Hønsinge Lyng

1. Klassisk sommerhusidyl

2. Tæt på flere gode badestrande

3. Omringet af smuk natur

3 populære attraktioner i nærheden af Hønsinge Lyng

1. Dagstur til Sejerø

2. Sommerland Sjælland

3. Michelin-stjerner på Dragsholm Slot

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med 25 servicekontorer i Danmark og telefonisk hotline hver dag fra 08.00 - 21.00 er vi altid lige i nærheden, uanset om I har brug for en hjælpende hånd eller blot et lokalt ferietip.