Sommerhus Præstø

Den lille, idylliske by Præstø ligger direkte ud til Præstøfjorden og er er ikke, som navnet måske kunne antyde, en ø. Når I lejer sommerhus i Præstø, kan I se frem til en hyggelig atmosfære, masser af specialbutikker og god, gammeldags torvestemning. På lystbådehavnen summer det af liv, og for strandløver og badenymfer lokker den dejlige bystrand. Fra jeres sommerhus i Præstø kan I dyrke masser af aktiviteter og tage på udflugt til nogle af de store seværdigheder i Danmark som f.eks. Møns Klint og Danmarks Borgcenter.

Nyd udsigten over Prøst Fjord fra et sommerhus i Præstø

Populære feriehuse i Præstø

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Præstø

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Præstø

Loading...

Hvorfor leje sommerhus i Præstø?

  • Idyllisk gammel bydel med brostensbelagte gader

  • Bynær og børnevenlig badestrand

  • Tæt på Møns Klint, som er på UNESCOs Verdensarvsliste

  • Masser af gastronomiske oplevelser

  • Sjove aktiviteter og seværdigheder for store og små

Lej sommerhus i Præstø nær gode badestrande

Strande ved jeres sommerhus i Præstø

Der findes flere dejlige strande i og omkring Præstø, her er et lille udpluk:

  • Præstø Strand: Dejlig sandstrand der ligger godt beskyttet mod vind og bølger. Stranden har en fin badebro, toiletter, grillplads og borde/bænkesæt.

  • Mosebølle Strand: Engarealer i naturskønne omgivelser direkte ned til fjorden med mulighed for badning i ro og fred.

  • Bønsvig Strand: Sommerhusområdet ved Bønsvig ligger helt ud til fjorden og man kan sagtens tage en dukkert her, der er dog ikke nogen decideret badestrand. Til gengæld er der rolige omgivelser og masser af privatliv.

Lej sommerhus i Præstø og besøg Gavnø Slot & Go Fly

Det kan I opleve, når I lejer sommerhus i Præstø

Når I slentrer en tur ned af Adelgade, ligger de små specialbutikker som perler på en snor. Snup en kop kaffe eller et glas vin på en af de hyggelige cafeer med udeservering.

Den livlige lystbådehavn er også et besøg værd. Her emmer det af maritim stemning og havluft og bølgebrus. Læg også vejen forbi Nysø Gods der i 1800 tallet var samlingssted for berømtheder som H. C. Andersen og Bertel Thorvaldsen.

I det gamle pottemageri "Rødeled", kan I besøge det arbejdende værksted. På den bynære strand kan I tage en forfriskende dukkert og  nyde en afslappende stund i solen.

Et sommerhus i Præstø er perfekt til en ferie med børn

Aktiviteter nær jeres sommerhus i Præstø

Der findes et hav af aktiviteter i Præstø og omegn. Den dejlige natur kan udforskes på vandreruter eller via et stort net af cykelstier. Snør vandrestøvlerne og begiv jer ud på Danmarks venligste vandrerute Camønoen. Ruten er 175 kilometer lang, men I kan sagtens bare vælge at gå en udvalgt del af ruten. Eller hvad med en guidet ridetur i de idylliske omgivelser?

For lystfiskerne er der gode muligheder for at  nyde en stille stund i naturen med fiskestangen og kaffe på termoflasken. I området findes der desuden mulighed for at surfe, kitesurfe, sejle i kajak og spille tennis.

Vil I have et adrenalinkick, er et besøg på Gavnø Go Fly et must. Her kan I klatre i trætoppene og mærke suset i svævebanerne. Når I lejer sommerhus I Præstø gennem NOVASOL, får I rabat på entreen til Gavnø Slot.

Lej sommerhus i Præstø hele året

Udflugter fra jeres sommerhus i Præstø

Der er et utal af spændende udflugtsmuligheder ved Præstø. Møns Klint, der er på UNESCOs Verdensliste er selvfølgelig et must. Den fascinerende klint er en helt unik naturoplevelse og i Geocentret er der masser af sjove og lærerige aktiviteter for store og små.

På Koldkrigsmuseet Stevnsfort, kan I gå på opdagelse i de underjordiske gange, der er en autentisk tidslomme. Der ligger desuden mange smukke slotte og herregårde i Danmark og her er Præstø ingen undtagelse. Pak en madkurv og hold picnic i en af de vidunderlige slotsparker – f.eks. Vallø Slotspark med adgang til dyrehaven eller Gisselfeld Park, hvor I kan udforske det gamle kloster.

Vælg sommerhus i Præstø til en ferie i børnehøjde

Præstø og det omkringliggende område er et paradis for børn og barnlige sjæle. På Møn Is kan I klappe jeres yndlings ko og se hvordan mælken bliver forvandlet til lækker is. Hos Møn Bolsjer kan I følge processen med at lave de farvestrålende bolsjer.

Tag til Borgcentret og gå på spøgelsesjagt på en super sjov og interaktiv måde. Eller snup en dagstur til Knuthenborg Safaripark, hvor I kan opleve de vilde dyr helt tæt på. Som gæster hos NOVASOL får I rabat på entreen til Knuthenborg Safaripark.

Gastronomi i Præstø

Området omkring Præstø er et veritabelt mekka for gourmeter og lækkermunde. Hotel Frederiksminde der ligger i Præstø, er en exceptionel oplevelse af velsmag i idylliske omgivelser. Restauranten er da også indehaver af en af de eftertragtede Michelin stjerner. Også Restaurant Babette i Vordingborg er et besøg værd. Menukortet er præget af lokale råvarer og tilberedt med sans for æstetik. På Vallø Slotskro kan I nyde en overdådig middag i tryllebindende omgivelser, slotskroens vinkort er desuden i særklasse. Endelig bør I ikke gå glip af et besøg på Rønnede Kro, som serverer klassiske danske retter med et tvist. Nyd et skønt måltid i kroens hyggelige rammer og mærk den autentiske stemning.

En ferie i et sommerhus i Danmark handler nemlig også om selvforkælelse og her er nye og lækre smagsoplevelser altid dejlige. I hele Danmark er der masser af muligheder for, at dykke ned i lokale egnsretter og ikke mindst lokale råvare. Forsyn jer med lokale lækkerier i specialbutikkerne eller i en lokal gårdbutik og hyg jer med madlavningen hjemme i jeres sommerhus i Præstø.

Sommerhusudlejning i Præstø

Når I skal vælge et sommerhus ved Præstø er der mange forskellige størrelser og prislejer. Er I mange der holder ferie sammen? Vil I gerne bo i første række med havudsigt, skal der være internet, eller har familien hund med? Uanset hvilke ønsker I har, finder I noget for enhver smag hos NOVASOL.

Sommerhus i Præstø – hele året

Et sommerhus på Sjælland er den perfekte ramme til en pause fra hverdagen - hele året. Naturen og stranden lokker til skønne traveture med masser af frisk luft, både efterår og vinter. I et sommerhus kan I slappe helt af, langt væk fra hverdagen. Tænd op i brændeovnen, bag boller eller pandekager og hyg jer med brætspil eller en god bog. Kom foråret i møde i et sommerhus, I finder let en læ-krog, hvor I kan nyde solens første stråler og naturen der blomstrer på ny. Skal det bare være en hel uge eller bare en miniferie?

Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I masser af sommerhuse i Præstø, som kan lejes præcis i det antal dage der passer jer. Et sommerhus er også et super godt valg til fejring af højtider som jul, nytår og påske. Her kan I samle alle dem I holder af og være fælles om at holde traditionerne i hævd – helt uden stress og jag.