Sommerhus i København

Oplev livlige København

Sommerhus i København

København er et udsøgt udflugtsmål, når der lejes sommerhus på Sjælland. I København venter der liv hele døgnet rundt og et hav af aktivitetsmuligheder til alle aldre. Der findes ingen sommerhuse inde i selve byen, men udvalget er stort indenfor kort køreafstand. Vores sommerhuse i København befinder sig i naturskønne omgivelser og ofte tæt på havet. Her får I det bedste af begge verdener; et sommerhus i det fri med kort afstand til Københavns mange attraktioner.

Populære feriehuse i København og omegn

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i København og omegn

Loading...

Miniferie huse i København og omegn

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i København og omegn

Loading...

Oplevelser fra et sommerhus i København

Københavns brostensbelagte gader, kanaler og seværdigheder danner en stemningsfuld ramme om et buldrende kulturliv. På vandretur gennem gaderne kommer I forbi utallige museer, teatre, museer og meget mere. København er også hjem til verdenskendte restauranter og så byder byen på et blomstrende cafémiljø som ingen anden. Man skal heller ikke glemme de mange shopping muligheder. København byder på Europas længste gågade, nemlig Strøget. Denne gade snor sig gennem indre by, hvor I finder butikker i verdensklasse. I kommer bestemt ikke til at mangle ting at fordrive ferietiden med, hvis I vælger at leje et sommerhus i København. 

Hvis I lejer sommerhus i København med børn, er en tur til Zoologisk have, Tivoli eller Bakken et garanteret hit. I kan også besøge det velkendte Eksperimentarium, hvor de små kan lege og udfordre sig selv med en masse ny viden. Der sker altid noget nyt i København, så det kan også sagtens betale sig bare at slentre rundt i gaderne uden de helt store planer. I vil også mærke de forskellige bydeles individuelle charme, når I f.eks. går fra indre by til Christianshavn, Nørrebro, Vesterbro eller Østerbro. Hver bydel har sine kendetegn, men uanset hvor I tager hen, kan I glæde jer til nye oplevelser og en masse attraktioner og seværdigheder som skal udforskes. Et stort udvalg af attraktioner og seværdigheder gælder selvfølgelig uanset hvor man lejer sommerhus i Danmark!

Masser af aktiviteter fra et feriehus i København

København er omgivet af smukke strande, eventyrlige skove og en masse andre steder der lægger grundlaget for en skøn aktiv ferie. Langs kysten finder I de perfekte rammer for vandsport, såsom sejlads, badning og enkelte steder endda surfing. Lystfiskeri er også et hit langs kysten, samt i de mange søer og åer i indlandet.

Endvidere er der mange golfbaner på Sjælland – også nær København. Inde i selve byen ligger CopenHill, som er et helt nyt anlæg, hvor man kan stå på ski - blandt mange andre fede aktiviteter! I kan uden tvivl finde fede faciliteter, som matcher jeres idé om en aktiv ferie, når I lejer et sommerhus i København.

Sommerhuse nær København

Som sagt er der få sommerhuse helt tæt på København og det kan imidlertid være svært at leje et af disse sommerhuse i den helt rigtige periode. Til gengæld finder I et væld af dejlige sommerhuse, hvorfra byen et lettilgængelig i bil. I kan f.eks. søge mod Køge bugt eller se udvalget af sommerhuse ved Isefjord eller Roskilde Fjord.

Lidt længere nordpå venter der utallige sommerhuse i Nordsjælland. Et sommerhus i Nordsjælland ligger altid tæt på havet og de mange badebyer, såsom Gilleleje, Hornbæk og Tisvilde, hvorfra der sjældent er over en times kørsel til livlige København.

Fælles for alle sommerhusene omkring København er at, de er privatejet. Det åbner op for forskellige oplevelser hver eneste gang I vælger at benytte jer af sommerhusudlejning.