Feriehuse i Sölvesborg

Overvejer du at leje en feriebolig i Sverige? Så bør du vende blikket mod Sölvesborg i Blekinge. Denne helt igennem fantastiske destination byder på fornøjelser til enhver smag. Her kan man nyde godt af den skønne, svenske natur, samt gå på opdagelse i det hyggelige bycentrum.

Ferie i Blekinge

Populære feriehuse i Sölvesborg

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sölvesborg

Loading...

Feriehuse med pool i Sölvesborg

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sölvesborg

Loading...

Natur og aktiviteter i Blekinge

Sölvesborg skuffer ikke på smuk natur! Den skovklædte horst Ryssberget bekræfter dette, og derfor ville det også være synd, hvis man ikke satte nogle timer af til at vandre gennem skoven, og mærke på førstehånd, hvorfor man siger at grønt er godt for øjnene.

Et populært udflugtsmål, når man holder ferie i Slövesborg er granitøen Hanø, der var en engelsk flådebase under Napoleonskrigene i årene 1810-1812. Der findes en legende om den første gang fyrtårnet på øen lyste, og hvordan den fik sit mærke; ifølge legenden var der en drage, der hver dag ville flyve mellem Tjärø og Hanø, men på grund af lyset fra fyrtårnet blev dragen blændet og fløj lige ind i fyrtårnet.

Rundt om i Sölvesborg finder man mange grønne områder i form af parker, som for eksempel biblioteksparken, derudover findes der mange stier i kommunen, der er oplagte til enten vandreture eller cykelture.

Da Sölvesborg ligger lige ud til vandet, findes der selvfølgelig også et godt udvalg af badestrande som for eksempel Hallevik strand og Hörvik strand, hvor man kan få sig en behagelig dukkert eller solbade på bredden, når man lejer en feriebolig i Blekinge.

Ferie i Sölvesborg

Seværdigheder og attraktioner nær dit feriehus i Sölvesborg

Der er rig mulighed for at være kulturel på ens ferie i Sölvesborg. På grund af en brand i den gamle bydel i 1801, findes der ingen huse fra 1700-tallet – Sct. Nicolai kirken er den eneste bygning fra middelalderen, hvor kirkens kor, der er den ældste del, er fra cirka år 1300. Inde i kirken finder man kalkmalerier fra 1400-tallet, og uden for kirken står der desuden to runesten fra 500-700-tallet.

Inde i et gammelt korn- og brændevinsmagasin ligger Sölvesborg museum, der har udstillinger om Listerlandets og byens historie – derudover ligger der også en kunsthal over for museet, hvor der bliver arrangeret udstillinger.

I Sölvesborg finder man Europas længste gang- og cykelbro, Sölvesborg bro, der blev færdiggjort ved årsskiftet mellem 2012 og 2013, og er 760 meter lang. Den tiltrækker turister på grund af dens unikke design og spektakulære lysshow.

Sölvesborg afholder også flere festivaler i løbet af sommeren, så det kan være en idé at planlægge sin ferie i Blekinge efter dem, hvis der er noget specifikt man ønsker at opleve. Sölvesborg er hjemsted for den populære Sweden Rock Festival hver sommer – denne festival tiltrækker omkring 35.000 besøgende hvert år, så der må være noget om snakken. Hvert år, den første uge i juli indbyder Sölvesborg til Sölvesborgfestivalen ”Killebom”, der byder på musik, middelaldermarked, tivoli, konkurrencer og meget mere – det meste er endda med gratis adgang.

En ferie i Sölvesborg vil blive fyldt med oplevelser og skønne stunder, og med et af NOVASOLs feriehuse i Sverige får du de ideelle rammer til dig og din familie, så du behøver ikke at tænke på andet end, hvad I gerne vil se og lave på jeres ferie.