Feriehuse i Olofström

Olofström kommune er den eneste indlandskommune i Blekinge, men området er alligevel omgivet af vand, takket være de flere end hundrede søer. Blandt de større søer er Halen, Orlunden og Raslången. Søen Halen er den største sø i Blekinge, hvor I kan bade, fiske og sejle, hvis I vælger at leje et feriehus i Olofström.

I Olofström er fiskeri ,eget populært. Det kommer nok ikke som en overraskelse, at der er flere gode fiskemuligheder i de forskellige søer. der kan b.la. fanges store ørreder og gedder. Vi sender også mange fiske-glade danskere på ferie i Sverige og derfor har vi udarbejdet et koncept, som passer til en rigtig lystfiskerferie. Vi udlejer lystfisker-huse, hvor der er de rette faciliteter til rensning og opbevaring af jeres fangst og naturligvis kort afstand til gode fiskesteder. Hvis I søger et feriehus til jeres lystfiskerferie, så skal I blot vælge søgekriteriet "Lystfiskerhuse". Generelt kan vi tilbyde et stort udvalg af feriehuse i Blekinge, som er rigtig gode til en ferie med fiskeri.

Fiskeri i Olofström

Populære feriehuse i Olofström

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Olofström

Loading...

Feriehuse med pool i Olofström

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Olofström

Loading...

Oplevelser i Olofström

Olofström er både navnet på kommunen samt den største by. I Olofström bor cirka halvdelen af alle indbygger i kommunen. I løbet af jeres ferieophold i området, må I huske at besøge selve Olofström by. Her er flere gode oplevelser, som f.eks. badelandet Holjebadet. Her er alt hvad man kan drømme om af bassiner, vandrutsjebaner, bobler og wellness. 

Olofström er også en rigtig bilby. Siden 1920´erne har Volvo haft produktion af bildele i byen. Volvos karosserifabrik "Volvo Car Body Components er idag den største private arbejdsplads i kommunen. På bilmuseet - Brocenter Bil- och fordonsmuseum, kan I se gamle modeller af b.la. Volvo og Ford. Museet har verdens største samling af Volvoer, herunder den ældste model. 

I vil opleve at navnet "Holje" bruges mange steder i byen. Det skyldes, at byen tidligere blev kaldt for Holje By.

Sø i Blekinge

Badesøer nær feriehusene i Olofström

De mange søer i området kan ikke kun bruges til lystfiskeri og sejlads. Der er også flere fine badesøer, hvor I kan hygge jer og plaske rundt, når solen står højt på himlen. 

Her har i et par af de nærliggende badesøer: 

  • Søen Halen - i udkanten af Olofström

  • Slagesnässjön - i Vilshult nord for Olofström:

  • Södersjön - i Kyrkhult nord for Olofström:

  • Abborrasjön - i Hemsjö

  • Søen Orlunden - i Gränum

Fælles for disse søer er, at der er badebroer og toiletter. Ved nogle af søerne er der også omklædningsrum.

Feriehus i Olofström

Aktiv ferie i naturen

Olofström er bestemt også kendt for sin smukke natur. Fra by er der ikke langt til Halens naturreservat og fritidsområde, hvor I også finder Olofströms kanocentral. Dette er et super godt udgangspunkt for kanoture på søerne Halen og Immeln. 

Vil I gerne op i højderne og ud på gode vandreture, så kan I glæde jer over, at der i området er flere højdedrag, bl.a. Boafalls backe, 178 meter over havet med fin udsigt på toppen. Det absolut bedste højdedrag er dog Valhall ved foden af søen Orlunden. Dette sted finder I ca. to km øst for Olofström. Valhalls top er 40 meter over søen, så I kan se frem til en vidunderlig udsigt, over søen og vildmarkslandskab, når I når til tops. Elsker I at være aktive i løbet af jeres ferie og er der nadring som er den foretrukne aktivitet? Så kan I, i hele Europa, leje mange ferieboliger velegnet til en vandreferie.

Unikke feriehus til unikke ferieoplevelser

Fra jeres feriehus i Olofström er der ikke langt til disse oplevelser og mange andre. I vil kunne glæde jer over, at være midt i den smukke svenske natur, som mange elsker og vender tilbage til igen og igen. En ferie i Sverige er vidunderlig, uanset årstid. Landet byder på så mange forskellige attraktioner og naturoplevelser, at I sagtens kan vende tilbage hertil flere gange. 

I tillæg til de mange oplevelser, vil I også få nye og unikke oplevelser i hver feriebolig I lejer hos NOVASOL. Ingen feriebolig er ens, da de er indrettet lige som husejeren kan lide det. Det giver jer nye oplevelser hver gang I åbner døren til jeres lille ferieparadis i Sverige.