Feriehuse i Löttorp

Til din næste ferie på øen Öland, er du velkommen til at benytte dig af NOVASOLs sommerhusudlejning, hvor du blandt andet kan leje et sommerhus i Löttorp. Löttorp ligger på det nordlige Öland ca. 70 km fra, når du lige er krydset broen til Öland. Der er en lang række attraktioner, som du kan give dig i kast med under din ferie på Öland, når du lejer et sommerhus i Sverige fra NOVASOL.

Feriehuse i Löttorp

Populære feriehuse i Löttorp

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Löttorp

Loading...

Feriehuse med pool i Löttorp

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Löttorp

Loading...

Attraktioner nær dit sommerhus i Löttorp

Hvis du lejer en af vores ferieboliger på Öland om sommeren, vil du aldrig være langt fra underholdning og aktiviteter. Der er restauranter og butikker inden for en rimelig afstand af dit sommerhus i Löttorp, og du er tæt på både skønne strande, såvel som smuk natur. Et par kilometer mod nord finder du nationalparken Byrums Raukar – et besøg hertil vil uden tvivl blive en mageløs oplevelse. Lidt længere nordpå ligger Ölands egen riviera, Böda Sand, med sine lange sandstrande og fantastiske poolfaciliteter for både unge og gamle.

Omkring 15 km nord for Löttorp finder man Ölands nordligste punkt med fyret Långe Erik – på turen dertil vil du komme forbi naturområdet Trollskogen og jernalderlandsbyen Skäftekärr, der begge er et besøg værd. Ikke langt fra byen kan du besøge den populære forlystelsespark Lådbilslandet, der er et must for familier. Er du interesseret i kultur, kan et besøg til Källa Gamle Kirke fra 1100-tallet varmt anbefales. På din vej til og fra Löttorp passerer du øens største by Borgholm, der også byder på masser af underholdning – blandt andet Borgholm Slot og den kongelige solliden slot.

Attraktioner på Öland

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige

Hos NOVASOL har vi arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og er i dag den største udlejer af ferieboliger i Danmark. Når det gælder sommerhusudlejning på Öland, har vi lang erfaring og endda vores eget servicekontor på øen. Vi er også glade for at kunne tilbyde feriehuse i Löttorp og omegn. Her på vores hjemmeside finder du et rigt udvalg af ferieboliger i Sverige at vælge imellem, som du kan bestille enten online eller ved at ringe til os. Ønsker du at leje et sommerhus på Öland, så book med visheden om, at alle vores feriehuse er blevet besøgt af NOVASOLs eget personale, før de optages i vores sortiment. Velkommen til sommerhusudlejning i Löttorp på Öland!