Feriehuse i Borgholm

Hos NOVASOL kan du leje et sommerhus i Sverige i den skønne by Borgholm for at få en dejlig ferie på Öland. Borgholm, der er Ölands største by, ligger omkring tre mil nord fra du har afsluttet din rejse over Ölandsbroen og er ankommet på den smukke ø. Når du lejer en feriebolig på Öland fra NOVASOL, vil der være en masse seværdigheder i nærheden. Nyd den smukke natur, de dejlige strande eller besøg en af de mange attraktioner, der tilbydes besøgende i alle aldre.

Feriehuse i Borgholm

Populære feriehuse i Borgholm

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Borgholm

Loading...

Feriehuse med pool i Borgholm

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Borgholm

Loading...

Feriehuse i Borgholm

Hvis du vælger at leje et sommerhus på Öland om sommeren, vil du blive mødt af en bred vifte af forlystelser og aktiviteter, i din umiddelbare nærhed. Omkring dit feriehus er der et stort udvalg af underholdning, butikker for alle interesser, samt mulighed for at prøve kræfter med sejlsport i Borgholm havn – alt sammen inden for gå eller cykelafstand.

Du vil også være tæt på både strande og poolfaciliteter, hvor du kan tilbringe nogle dejlige timer. I udkanten af byen finder du Borgholm Slot og den kongelige solliden (sommerresidens) med alt, hvad de har at byde på. Lige syd for Borgholm finder du en lille hede, hvor du kan gå rundt og nyde de smukke blomster og lyden af fuglesang. Hvis du kan lide at spille golf, vil du finde Ekerums fantastiske faciliteter lidt over en kilometer væk fra byen.

Ca. 30 km fra Borgholm, ved broen, finder du Ölands dyre- og forlystelsespark, et populært udflugtsmål for hele familien, som årligt tiltrækker mange besøgende. Borgholm ligger ca. 55 km fra Ölands nordlige hav, hvor du finder fyret Långe Erik, og omkring 80 km fra den sydlige spids og fyret Långe Jan. Borgholm er et populært rejsemål for alle aldre, og den bedste måde at lære stedet at kende på, er ved at bo i et af NOVASOLs feriehuse i Sverige.

Borgholm Slot

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/W-biODXFefc.jpg?itok=uMMmaa8N","video_url":"https://youtu.be/W-biODXFefc","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0,"lazy\_load":1,"image\_style":"body\_large"},"settings\_summary":\["Embedded Video (Responsive)."]}

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige

Hos NOVASOL har vi arbejdet med sommerhusudlejning siden 1960’erne og er stolte af at sige, at vi i dag er Danmark største aktør med mere end 40.000 ferieboliger fordelt over hele Europa – og endda i Egypten. Når det kommer til sommerhusudlejning på Öland, har vi lang erfaring og har et særskilt servicekontor på øen. Vi er også glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af feriehuse i Borgholm.  

Her på vores hjemmeside finder du et stort udvalg af ferieboliger, som du kan bestille nemt og hurtigt online, men du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice, hvis du ønsker assistance med booking. Alle vores ferieboliger i Sverige bliver besøg og inspiceret af NOVASOLs eget personale, før de bliver optaget i vores sortiment.

Velkommen til sommerhusudlejning i Borgholm på Öland hos NOVASOL!