Feriehuse i Färjestaden

Her hos NOVASOL kan du leje et sommerhus på Öland og få en fantastisk ferie i Färjestaden. Byen er det første du møder på Öland, når du kommer over broen fra Kalmar. Når du vælger at leje et af vores feriehuse i Färjestaden, vil der være en række attraktioner lige rundt om hjørnet. Nyd den smukke natur, slap af på stranden og besøg de mange seværdigheder, der udbydes til både børn og voksne.

Ferie på Öland

Populære feriehuse i Färjestaden

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Färjestaden

Loading...

Feriehuse med pool i Färjestaden

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Färjestaden

Loading...

Oplevelsesrig ferie med et sommerhus i Färjestaden

Hvis du vælger at leje et af NOVASOLs feriehuse i Sverige på Öland i løbet af sommeren, går du en bred vifte af underholdning og aktiviteter i møde – alle sammen i din umiddelbare nærhed. Der er en række restauranter og butikker inden for gå- eller cykelafstand. Cykeludlejning er også tilgængeligt for dem, der ønsker det. Du vil også altid være tæt på gode strande, og der er endda poolfaciliteter til rådighed. I udkanten af Färjestaden ligger Öland Zoo og Forlystelsespark, hvor hele familien kan tilbringe en fantastisk dag.

Hvis du foretrækker et mere natur-orienteret alternativ, skal du ikke mere end 5 km væk, for at opleve det sydlige Öland med sin unikke flora og fauna. Er du interesseret i golf, ligger den naturskønne Saxnäs Golfbane kun fra Färjestadens bymidte. Omkring 10 km fra centrum finder du Haga Park, der i mange år har været en populær destination for windsurfing. Fra Färjestaden kan du også tage på en dagstur til for eksempel Borgholm, der ligger omkring 30 km væk, der tilbyder alt fra underholdning og kultur, såsom Borgholm Slot og den kongelige solliden. Färjestaden ligger ca. 50 km fra Ölands sydlige spids og fyret Långe Jan, og lidt over 85 km fra øens nordlige spids, herunder fyret Långe Erik. Färjestaden er en populær destination at leje et sommerhus på Öland for både unge og ældre takket være sin nærhed til aktiviteter for enhver smag og interesser.

Familieferie i Färjestaden

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige

Hos NOVASOL har vi arbejdet med sommerhusudlejning siden 1968 og er stolte at kunne sige, at vi i dag er den største feriehusaktør i Danmark. Når det kommer til sommerhusudlejning på Öland, har vi lang erfaring og et særskilt servicekontor på øen. Vi er også glade for at tilbyde et bredt udvalg af feriehuse i Fjärstaden.

Ønsker du at leje et sommerhus i Sverige, så kan du booke i tryg forvisning om, at alle vores ferieboliger er blevet besøgt af vores dygtige personale, før de optages i vores sortiment. Vi arbejder hele året rundt med at indbringe nye feriehuse, så hvis du kigger på vores hjemmeside i dag og ikke kan finde noget ledigt, så har vi sikkert nogle i morgen. Velkommen til sommerhusudlejning i Färjestaden hos NOVASOL!