Feriehuse i Köpingsvik

Har du planer om at leje et sommerhus på Köpingsvik på Öland til din næste ferie, er du velkommen til at benytte dig af sommerhusudlejning fra NOVASOL. Her på vores hjemmeside finder du et stort udvalg af kvalitetssikrede feriehuse på Öland og altså også i Köpingsvik. Byen ligger ca. 35 km nordpå efter, at du har krydset Ölandsbroen og omkring 5 km nord for øens største by, Borgholm. Når du vælger at leje et sommerhus i Sverige på Öland gennem NOVASOL, er der en række attraktioner og seværdigheder at give sig i kast med i løbet af ferien. Opdag hvorfor Öland er et af Sveriges mest populære feriemål ved at leje et sommerhus i Köpingsvik.

Feriehuse på Öland

Populære feriehuse i Köpingsvik

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Köpingsvik

Loading...

Feriehuse med pool i Köpingsvik

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Köpingsvik

Loading...

Oplev Öland med et sommerhus i Köpingsvik

Hvis du vælger at leje et sommerhus i Öland om sommeren, vil du blive mødt af en lang række fornøjelser og aktiviteter, meget i din umiddelbare nærhed. I Köpingsvik og omegn er der en bred vifte af underholdning og nærheden til Borgholm gør, at du er i øens underholdningsmetropol. Der er også en række butikker i byen, samt en hyggelig havn, hvor du kan nyde det summende bådliv. Alt inden for gå- eller cykelafstand. Der er cykeludlejning til jer, der foretrækker at jogge i pedalerne.

Du er også tæt på skønne strande og fine swimmingpools, hvor du kan tilbringe nogle dejlige feriedage. Ca. 5 km syd for Köpingsvik finder Borgholm Slot og den kongelige solliden, der begge er ganske velbesøgte. Fra Köpingsvik er der heller ikke langt til Lilla Alvarat, hvor man kan gå rundt og nyde fuglesang og de smukke blomster. Hvis du er interesseret i dans, så holdes der årligt en dansebanduge 3 km nord for Köpingsvik på Lundegård. Omkring 15 km syd byen finder du Ekerums smukke golfbane, hvor du nemt kan tilbringe nogle solrige dage i golfens tegn.

Ferie i Köpingsvik

NOVASOLs sommerhusudlejning i Sverige

NOVASOL har i mange år arbejdet med sommerhusudlejning på Öland og har i dag et rigt og varieret udvalg, som du kan vælge imellem. Som Danmarks største sommerhusudlejer er vi stolte af at kunne tilbyde næsten 3.000 feriehuse i Sverige. Vi besøger alle feriehuse, inden de bliver optaget i vores sortiment for at sikre, at du som booker, får de korrekte oplysninger.  Dette gælder også for vores sommerhuse i Köpingsvik. Så hvad venter du på? Tag et kig på vores ferieboliger allerede nu. NOVASOL glæder sig til at byde dig velkommen til dit sommerhus i Köpingsvik!