Hold efterårsferie i sommerhus

Når dagene bliver kortere, koldere og vådere er efterårsferien det længe ventede lyspunkt i en mørk tid. Men hvor drømmer I om at søge tilflugt fra regn og blæst i uge 42? 

Er efterårs-lykken at trække i gummistøvlerne og hoppe i vandpytter med naturen i øjenhøjde? Eller forestiller I jer at sidde foran pejsen og se bladene falde af træerne igennem et sommerhus-vindue?

Uanset hvordan rammerne for den perfekte efterårsferie ser ud, så lover vi, at de findes hos NOVASOL. Gå selv på opdagelse blandt vores mange sommerhuse i Danmark i uge 42.

Efterårsferie i sommerhus er for alle

Det er kun fantasien, der sætter grænser for jeres efterårsferie i Danmark. Oplevelserne står i kø, og når I vælger at tilbringe uge 42 i et sommerhus i Danmark, har I særlig mulighed for at skræddersy ferien, så den passer lige præcis til jeres behov og feriedrømme.

Sommerhuse, der har egen indendørs pool er bestemt populært i efterårsferien - det er da også lækkert at kunne dyppe tæerne i det varme vand, mens efterårsvinden rusker udenfor.

Disse huse skal dog bookes i god tid, da vi oplever stor efterspørgsel, men som et alternativ kan I også booke sommerhus med adgang til et nærliggende badeland eller svømmehal. Her vil I nemlig have fri adgang til faciliteterne i hele jeres efterårsferie. 

Nedenfor kan I se flere sommerhustyper og typer af aktiviteter, så I kan gøre jeres efterårsferie til jeres eget lille eventyr. 

Efterårsferie i Danmark i uge 42
| Redaktør
(Først publiceret )