Feriehuse i Masurien

Masurien ligger i den nordøstlige del af Polen og er en region med tusindvis af søer og dybe skove. Områdets vestlige del, omkring De Masuriske søer, er vært for en stadig tiltagende turisme, mens den østlige del derimod byder på et ferieparadis for individualister og naturelskere. Både urskoven ved byen Białowieźa, nær den hviderussiske grænse, og sumpområderne ved floden Biebrza, er i sig selv en oplevelse. Masuren er inddelt i to forvaltningsområder, nemlig Warminsko-Mazurskie (ty. Ermland) i vest og Podlaskie i øst. Udover den fortryllende natur, danner også de to administrationshovedsteder Olsztyn (ty. Allenstein) og Białystok fine mål for dagsture.

NOVASOL sommerhusudlejning giver jer muligheden for, at opleve dette skønne område med udgangspunkt fra jere shelt private feriebolig.

En af de Masuriske søer i Polen

Populære feriehuse i Masurien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Masurien

Loading...

Feriehuse med pool i Masurien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Masurien

Loading...

Attraktioner nær De Masuriske Søer

Området Warminsko-Mazurskie huser talrige arkitektoniske højdepunkter: historiske slotte og gamle borge udgør her en del af landskabsbilledet og fortæller om regionens storslåede fortid. Også de mindre byer i denne region, gemmer på sande skatte af kulturhistorisk betydning. F.eks. den barokke landsby Tykocin vest for Białystok med sine restaurerede synagoger og præstekirken samt de tatariske landsbyer ved den hviderussiske grænse øst for Białystok, hvor der findes efterkommere af folkegruppen tartarerne som slog sig ned her i det 17. århundrede og fortsat holder fast i deres muslimske tro.

Sejlsportsentusiaster bør aflægge landsbyen Augustów et besøg; denne by ligger ved tre søer og byder også på fremragende muligheder for kajakture.

Masurien har et kontinentalt klima, hvilket betyder at vintrene som oftest er længere her end i resten af Polen og dertil meget kolde, hvorimod somrene til gengæld er varme og tørre.

Familie på vandretur i ferien

Aktiv ferie ved De Masuriske Søer

Der er mange attraktioner og en bred vifte af aktiviteter i området omkring De Masuriske Søer. Her kan I bade og fiske og I kan tage på dejlige cykel - eller gåture gennem det flotte landskab. I kan også tage redningsvesterne på og glide stille afsted i en kajak eller kano. Området er kort sagt helt perfekt for jer, som godt kan lide aktivieter nær og på vandet. Når I bevæger jer rundt i området, kanI også være heldige at få et glimt af de små vilde heste, der løber frit rundt i naturen. 

Når det kommer til mad, så findes der mange lokale og traditionelle retter. ’Bigos’ er den polske nationalret og er højt anbefalet. Den består af sauerkraut, hvilket er kål og forskelligt kød blandet sammen, til en lækker stuvning. Der er også andre retter, som vi vil anbefale dig at smage såsom ’Pierogi’, ’Barszcz’, ’Zurek’, ’Zrazy’, og ’Flaki’. Det polske køkken byder også på søde lækkerier som f.eks. ’Obwerzanek’ hvilket er et rundt wienerbrød. Deres ’cheese cake’ med chokolade glasur er også rigtig lækker og bør uden tvivl smages, måske med en god kop varm kakao eller kaffe.

Masurien og De Masuriske Søer er noget helt specielt. Dette er et perfekt sted, hvis I vil opleve naturen med familien og vennerne. Lej jeres NOVASOL feriehus i Polen i dag.