Ferie i Pommern - Polen

Den nordvestlige del af Polen, er et af landets mest attraktive ferieområder; og netop i denne region ligger Pommern med sin lange kyst og sit relativt flade landskab. Området er stadig relativt nyt i relation til turisme, noget som gør området særligt interessant for feriegæster, som søger en individuel ferie i rolige omgivelser. Polen er et dejligt ferieland og turen dertil er ikke så lang, for jer som helst ikke vil bruge for meget af ferien på transport.

Måge ved kysten i Polen

Populære feriehuse i Pommern

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pommern

Loading...

Feriehuse med pool i Pommern

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Pommern

Loading...

Oplevelser i Pommern

Her findes flere end 200 søer, delvis forbundet med hinanden via floder, og området byder på de forskelligste aktiviteter i naturen. Søerne ligger i et oprindeligt og fremdeles velbevaret landskab og egner sig fremragende til kanoture, sportsfiskeri og sejlsport. Her findes mange forskellige fuglearter som eksempelvis storke, tranee og vildgæs, noget som giver ornitologer og alle naturvenner fuld valuta for pengene.

Havnebyerne Szczecin (Stettin) og Kołobrzeg udgør en del af det pommeranske landskab sammen med det Kaschubiske Schweiz. Langs den mere end 500 km lange pommeranske kystlinje, ligger en række traditionelle badesteder med fantastiske strande og smukke klipper. De to byer er gode udflugtsmål, hvor I både kan opleve historiens vingesus, få tilfredstillet shoppe-genet og nyde en pause på en god restaurant.  

Det Kaschubiske Schweiz starter nordvest for byen Gdańsk, og byder på utallige søer og dybe skove. Lange alléer smyger sig forbi gamle gårde og maleriske landsbyer. Overalt møder I gæstfrie og hjertelige mennesker, som ser et stort potentiale i turismen og velvilligt ønsker at præsentere sit land for de tilrejsende. Med andre ord, der er noget for enhver smag, når I holder ferie i Polen.

Par på gåtur langs havn på ferie

NOVASOL service i udlandet

Når I lejer en feriebolig i Polen, får I stadig den fulde NOVASOL service med. Måske har I tidliger elejet et sommerhus i Danmark, hvor nøglen til sommerhuset afhentes på et af NOVASOLs egne kontorer. Når I lejer en feriebolig i Polen, så starter ferien oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL sommerhusudlejning, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.