Feriehuse i Høje Tatra

Polen er et fremragende ferieland, for jer som godt kan lide udfordringer i bjergrige områder. Og hvor er der så godt at tage på ferie i Polen, for netop dette? Vi anbefaler, at I kigger nærmere på områderne omrking Høje Tatra. 

Vandreferie i Polen

Populære feriehuse i Høje Tatra

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Høje Tatra

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Høje Tatra

Loading...

Ferie i Høje Tatra i eget feriehus

Høje Tatra er en del af bjergkæden Tatra, som igen er en del af Karpaterne. Høje Tatra befinder sig på både slovakisk og polsk territorium. Bjergtoppene er som regel dækket af sne og kan minde om et alpepanorama. Klare bjergsøer og høje vandfald smykker den vidunderlige natur. Det højeste punkt på polsk side, og samtidig Polens højeste bjerg, er Rysy med sine 2.503 m. Nedenfor Rysy ligger de to gletschersøer Morskie Oko (da. Havøjet) og Czarny Staw (da. Sortesøen).

Høje Tatra ligger i en nationalpark og står derudover på UNESCOs liste som biosfærereservat. Området har fremfor alt i de seneste år åbnet sig for turismen, infrastrukturen er meget god og stort set overalt er de helt rette betingelser tilstede, for at holde en dejlig ferie i Polen. 

Vandre- og mountainbikeentusiaster vil finde sig godt til rette på de særdeles veludbyggede stier og strækninger som leder gennem den vidunderlige natur.

Bjerge i Zakapone - Polen

Skiferie i Polen

Zakopane er og bliver denne regions vintersportssted nummer 1. Både alpine pister og langrendsløjper holder her højeste kvalitet. Hvert år mødes verdenseliten til internationale konkurrencer i Zakopane. Kulturen i regionen rundt om Zakopane er præget af den polsk-slovakiske folkegruppe goralerne som holdt til i dette grænseområde mellem Polen og Slovakiet fra det 15. til det 17. århundrede. Også Bukowina Tatranska, Polens højest beliggende landsby, er med tiden blevet et kendt vintersportssted. Talrige skilifter fører op til toppen af de forskellige pister.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning kan I også finde feriehuse og ferielejligheder i Polen, hhvor I kan bo mens I står på ski og kælker. Ferieboligerne giver jer mulighed for, at slappe af i helt private omgivelser, efter en hel dag ude i de hvide snelandskaber.