Feriehuse i Wielkopolska

Wielkopolska (Storpolen) anses for at være Polens vugge. I dette område, som ligger centralt i den vestlige del af Polen, befinder sig nemlig landets første hovedstad Gniezno. Her har piasterkongerne, som regerede landet i flere århundreder, efterladt sig talrige spor samt en rig kulturarv. Hvad kan I så opleve på ferien i Wielkopolska? Vi har samlet et par ideer til jer, som forhåbenlig vil give jer et bedre indblik i denne spændende del af Polen.

Sø i Polen

Populære feriehuse i Wielkopolska

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Wielkopolska

Loading...

Feriehuse med pool i Wielkopolska

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Wielkopolska

Loading...

Natur og kultur i Wielkopolska

Slotte og herregårde er en del af landskabsbilledet sammen med utallige historiske byer. Messebyen Poznań kan se tilbage på en mere 1.000 år gammel historie og rummer adskillige bygninger og mindesmærker, som vidner om fortiden. Bykernen fik sin skakbrætlignende struktur for 750 år siden. Også i Poznańs opland ligger der mange seværdige steder.

Byen Gniezno blev tildelt ærkebispesædet for mere end 1.000 år siden og kort tid efter også udråbt til landets første hovedstad. På højdedraget Lech ligger den gotiske katedral fra 1300-tallet. I byen findes også flere parker og søer som indbyder til stille og afslappende spadsereture.

Utallige søer, floder og dybe skove, skaber de perfekte betingelser for en afslappende ferie. Nationalparken Wielkopolska-Park dækker et areal på 7.620 ha og har flere naturbeskyttelsesområder. Parken blev etableret i 1957 og har siden budt på et rigt plante- og dyreliv. Når regionen Wielkopolska skal udforskes, kan det anbefales at følge piasterruten som går gennem de mest interessante og historisk betydningsfulde steder.

Familie på gåtur - ferie i Polen

Ferieboliger af alle slags i Polen

Uanset hvor og hvad tid på året I tilbringer jeres ferie i Wielkopolska, vil et NOVASOL feriehus eller en ferielejlighed tilbyde den ideelle base for feriedagene. Præcis som Polen har udbuddet af ferieboliger til leje udviklet sig markant og i dag tilbydes der alle slags ferieboliger i Polen - små, hyggelige hytter til store luksus-sommerhuse med f.eks. egen pool. Tag et kig dels på de mange udlejningsboliger samt de forskellige beskrivelser af områderne i Polen, som I måske ikke kender så meget til. I vil ikke blive skuffet over en ferie i Polen.