Feriehuse i Kaschuberne

Søger I en ferie i Polen, hvor der er fokus på ro og ferieafslapning? Så tag endelig et kig på området ved Kaschuberne. Dette område omfatter kysten nordvest for Gdańsk samt havområdet det Kaschubiske Schweiz. Området er forholdsvist tyndt befolket. Lange alléer smyger sig forbi gamle gårde og maleriske landsbyer. I modsætning til den livlige Østersøkyst, går livet her sin rolige og fredfyldte gang. De klare søer indbyder til svømmeture, roture og fiske.

Sø i Polen

Populære feriehuse i Kaschuberne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kaschuberne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kaschuberne

Loading...

Autentisk ferie i Polen

I Kaschuberne sydvest for Gdańsk, bor der ca. 200.000 efterkommere af det slaviske folkeslag kaschuberne, som stadig holder fast i deres eget sprog og egen kultur. Overalt kan man købe keramik og strikketøj, som laves på gammel, traditionel maner. Lokalbefolkningen er hjertelig og gæstfri og giver stadig et godt indblik i den kaschubiske livsstil og levemåde. I landsbyen Kartuzy finder man igen den kaschubiske identitet: Kartuzys klosterkirke med det unikke tag, formet som et kistelåg, er absolut seværdig og det lokale museum viser genstande fra det typiske og særlige kaschubiske kunsthåndværk

Et af de største, polske skovområder, strækker sig her over 200-300 m høje bakker samt et utal af større og mindre søer. Området er velegnet til vandreture på vandrestierne, som leder gennem forskellige typer skov og byder på smukke anemoner om foråret og store forekomster af blåbær og svampe om sommeren. Holder I ferie i Polen, så husk at tage jer tid til at nyde dette naturrige land.

Skovområde i Polen

Feriehuse til jeres drømmeferie

Hvor end I tilbringer jeres ferie og uanset hvilke prioriteter og preferencer I har, så danner feriehuset altid det ideelle udgangspunkt for jeres ferie. I bestemmer selv hvordan ferien skal forløbe. I kan tage på ture, når I har lyst og skal ikke bekymre jer om faste spisetider. Stå op når I har lyst og start dagen roligt med morgenmad på terrassen. Har I lyst til at slappe helt af og bare nyde det er ferietid? Så brug feriehuset som base, og brug både de indendørs og udendørs faciliteter. Efter frokosten kan I gå lidt rundt i nærområdet og derefter salppe af med en god bog eller et spil på Ipaden. 

NOVASOL sommerhusudlejning udlejer ferieboliger af alle salgs - i hele Europa, så vi kan uden tvivl også finde lige præcis det, som I drømmer om. Gå på opdagelse blandt de mange sommerhuse, lejligheder og hytter og glæd jer til en ferie fuld af frihed.