Feriehuse i Sudeterne

Det sydvestlige Polen regnes for en af de landskabsmæssigt mest varierede regioner i Polen og har en spændende kulturhistorie, der bl.a. fortælles af de mange historiske bygninger, kirker, slotte, borge- og fæstningsruiner. De sydlige Sudeter-bjerge danner grænsen til Tjekkiet og Slovakiet. Regionen indeholder de tre Nedre Schlesiske fyrstedømmer med hovedbyen Wroclaw (Breslau), Opole (Oppeln) med forvaltningssædet af samme navn samt Øvre Schlesien (Oberschlesien) med centrum i Katowice.

Sø i Polen

Populære feriehuse i Sudeterne

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sudeterne

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sudeterne

Loading...

Smuk natur og ren velvære i Sudeterne

De smukke bjerge er sande guldgrube, når det handler om ædle mineraler. I de mange vandløb og granitbrud kan der findes bjergkrystaller, agater, jaspis og opaler. Der er også muliughed for at vaske guld ud, hvis altså I har tålmodigheden til det. I bjergene er der stadig spor efter kul- og metalminerne. Det er også muligt at besøge en tidligere uranmine. 

Et andet interessant udflugtsmål i Sudeterne er bjerget Trojmorski Wierch. Oversættes navnet direkte, så betyder det Tre haves top. Bjerget er beliggende på skellet mellem den nordlige Østersø og Sortehavet. I området er der masser af mineralholdigt vand, så skal ferien i Polen have et sandt wellness indslag, så besøg et af kurbadene i Cieplice Zdroj, Ladek Zdroj eller Polanica Zdroj - det er selvfølgelig også tilladt at besøge alle tre, hvis der for alvor skal slappes af i ferien.

Kvinde der slapper af i pool

Aktive feriedage i Sudeterne

Det er jo helt oplagt at udforske Sudeterne på gåben, for sådan nydes de imponerende udsigter nemlig bedst. Start tidlig ud fra jeres feriehus og oplev solens første stråler, mens I bare nyder roen og de betagende omgivelser. Med en god madpakke og vand i rygsækken er der lagt op til en skøn feriedag, hvor både krop og sjæl bliver motioneret. Sudeterne er også klar til at byde skientusiaster velkommen. Her finder I flere gode skicentre, som også tilbyder skøjtebaner og swimmingpools.

Ferie i Polen

Hvorfor holde ferie i Polen?

Polen er et fascinerende land, som flere og flere vælger som feriedestination. En del af årsagen til dette, er landets meget smukke natur, der både indeholder hvide sandstrande ved Østersøkysten til sneklædte regioner i bjergene mod syd. Bestiller I en autentisk feriebolig i Polen, har I alle forudsætninger for at opdage dette dejlige ferieland. NOVASOL har en række privatejede ferieboliger i Polen, tæt på de mange spændende og forskelligartede attraktioner. Yderligere er polakkerne et meget gæstfrit folk og på trods af nationens tidligere undertrykkelse, så er det idag en moderne og indbydende feriedestination, som I kan opleve hånd i hånd med glæderne ved sommerhusudlejning.