Ferieboliger i Beskidybjergene - Polen

Sø omgivet bjerge i Polen

Ferieboliger i Beskidybjergene - Polen

Vil I gerne holde en ferie i Polen, hvor det er naturen som sætter sit største præg på jeres oplevelser? Så prøv at kigge nærmere på Beskidy - et smukt og vildt område med høje bjerge, som ligger i den sydlige del af Polen og er Europas tyndest befolkede region. Beskidy er en del af bjergkæden Karpaterne, som turismen endnu ikke har nået i fuld udstrækning, og derfor huser en nærmest uberørt natur. Med en længde på ca. 600 km og en bredde på op til 70 km, strækker Beskidybjergene sig i en bue fra den tjekkiske region Mähren, langs med den polsk-slovakiske grænse og helt ind i Ukraine. Størsteparten af bjergkæden ligger på polsk territorium.

Populære feriehuse i Beskidybjergene

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Beskidybjergene

Loading...

Feriehuse med pool i Beskidybjergene

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Beskidybjergene

Loading...

Ferie i den smukke natur i Polen

Tilbring ferien mellem klukkende bjerg-vandløb, idylliske dale, seværdige gårde og gamle trækirker. Den totale ro, det vidunderlige landskab og den rene luft, sørger for ro og afslapning af højeste kvalitet.

Beskidernes sydøstlige del, er med en nationalpark helt fredet og egner sig perfekt til cykel- og vandreture. Samlet omfatter denne bjergkæde tre nationalparker: en i nærheden af Babia Góra, en anden i Pieniny og nær Slovakiet (forkortet: PIENAP) og en tredje ved den polsk-slovakisk-ukrainske grænse. Den del af de polske Beskidybjerge som ligger mod Slovakiet, kan det anbefales at udforske fra byen Nowy Sacz som huser regionens næststørste torv efter Kraków.

Beskidybjergene er efterhånden blevet en stor stjerne på vintersportshimlen; frem for alt takket være Zakopane. Her arrangeres hvert år mange internationale konkurrencer og stedet tiltrækker alpinister, langrendsudøvere og skihoppere - både professionelle og amatører.

Uanset årstiden, danner feriehuset altid det ideelle udgangspunkt for en skøn ferie, hvor imponerende naturoplevelser vil være i fokus, lige fra I træder ud af døren til jeres feriehus i Polen.

Feriehus i Polen til leje

Ferieboliger af alle slags

Ligemeget hvor I Polen I ønsker at holde sommerhusferie, kan I finde noget for enhver smag, som giver jer mulighed for en aktiv eller afslappende ferie i Polen. Den enkle løsning er en klassisk feriebolig, hvor der er fokus på samværet, men I kan også vælge et luksus-feriehus med alle tænkelige faciliteter. Lej f.eks. et feriehus med egen pool, en skønpanoramaudsigt eller med kort afstand til stranden. I har naturligvis også mulighed for, at tage jeres firbenede ven med p ferie. Enferie uden Fido er nemlig ikke helt det samme. Vil i gerne holde ferie med Hund & Co., skal I blot tilføje søgekriteriet husdyrvenlige ferieboliger. I disse ferieboliger kan I tage hunden med uden at der skal betales mere. I kan garanteret finde et feriehus eller en ferielejlighed i Polen, som vil give jer en fantastisk ferie fyldt med aktiviteter og oplevelser.