Sommerhus i Mommark

Mommark er et fantastisk hyggeligt sted for jer der vil holde sommerhusferie i Sønderjylland og slappe af. I Momark ligger et dejligt sommerhusområde tæt på fine strande og her har NOVASOL flere sommerhuse i alle prislejer, at vælge imellem. Her er der sjove og spændende aktiviteter for de der ønsker det samt mulighed for en afslappende ferie ved vandet eller i den smukke natur, der omkrandser de fleste sommerhusområder. De fleste strande på Als er meget børnevenlige og I kan rolig læne jer tilbage, nyde den bagende sol og havudsigten, mens de små leger og bygger sandslotte i vandkanten. Sommerhusområdet Mommark byder på en væld af aktiviteter i naturen, hvis man er til det. I kan tage en cykeltur hele familien i det bakkede landskab, pakke picnickurven og hygge jer et skønt sted, mens i spiser. I kan også køre mountainbike eller tage lange vandre ture sammen. På Als er er også mulighed for at dyrke vandsport som windfursing, svømning, kajak, beach volley og drageflyvning på stranden. Pak kufferten, drag mod øen og mærk hvordan roen langsomt sænker sig, mens hverdagen pludselig føles langt væk.

Sommerhus Mommark

Populære feriehuse i Mommark

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Mommark

Loading...

Feriehuse med spa i Mommark

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Mommark

Loading...

Oplevelser med et sommerhus i Mommark

Den lille by Mommark på Als i Sønderjylland er bygget op omkring den utroligt dejlige og idylliske havn. Her kan I sidde og nyde en is eller et læskende glas, mens man ser de lokale fiskere komme hjem og faldbyde dagens fangst. Bagefter kan man bevæge sig et par hundrede meter ned ad kysten og tage en dukkert i det dejlige hav ved nogle af de bedste strande i området. Byen har også gode restauranter, hvor I kan spise lækre frokoster eller en aftensmad sammen, hele familien. Tæt på byen finder I også masser af seværdigheder, hvor I kan tage på opdagelse sammen. Disse er for eksempel Augustenborg Slot, Kegnæs Fyr, Nordborg Slot, Sønderjyllands Radiomuseum eller Als Fjord. I kan også tage på udflugt og besøge den spændende forlystelsespark Universe, hvor der er noget at opleve for alle aldre. Er I historieinterresserede kan I besøge museer der har udstilligner om Stormfloden 1872 eller Slaget om Als.

Sommerhus til leje Mommark

Sommerhuse i Mommark for enhver smag

At på ferie i et sommerhus i Danmark kan være en usikker affære rent vejrmæssigt. Men når I bor i et af de velindrettede sommerhuse fra NOVASOL, er et par overskyede dage intet problem. Vi har ferieboliger både til alle feriegæsters behov og ønsker. I  kan finde luksushuse, beliggende helt ned til vandet med en smuk havudsigt eller de mere klassiske sommerhuse omgivet af smuk natur. Stranden ud for Mommark er i sig selv en oplevelse, med sit dejlige vand og skønne sand. Kører I 7 kilometer syd for byen, finder I områdets og en af Danmarks bedste sandstrand ved Skovmose, der siges at være den bedste strand på hele Als. Lystfiskere har kronede dage i dette dejlige område, hvor hver sæson byder på sine maritime specialiteter. Hvis et sommerhus på Als er noget for jer, kan I allerede i dag kontakte NOVASOL og bestille jeres feriehus.