Feriehuse i Palermo

Palermo er Siscilien største by og samtidig regionens hovedatd med et indbyggertal på næsten 700.000. Det gør faktisk Palermo til Itailens femte største by. Vælger I at holde jeres ferie på Sicilien, så er Palermo en uudtømmelig kilde til gode og meget forskelligartede oplevelser.

Katedralen i Palermo

Populære feriehuse i Palermo

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Palermo

Loading...

De store historiske seværdigheder i Palermo

Palermo er fuld af historie og når I bevæger jer gennem byen, vil I konstant blive mødt af bygninger og moumenter, som fortæller om byens storhedstid og spændende historie. Byen kan dateres tilbage til d. 8. årh og har gennem tiderne både været et vigtigt handels -og kulturcentrum. Arkitekturen i Palermo vidner også om indflydelse af forskellige folkeslag. I kan b.la. opleve kirker fra middelalderen med arabiske kupler og den smukke katedral, som efter talrige ombygninger, idag er en skøn blanding af b.la. gotisk, neoklassisk og arabisk stil. 

Foruden katedralen, er der flere andre fine kirker i Palermo. Tag også gerne et kig på kirken San Giovanni degli Eremiti (Sankt Johannes af Eremitterne). Kirken er fra 1142 og det er især kirken ydre som er noget særligt. Kirkens karakteristika er de fem røde kupler, som ses på mange arabisk-normanniske kirker. Men det er nok i den okringliggende have, at de største oplevelser findes. Grønne appelsintræer, agaver, bouganvillea, duftende roser og et utal af andre strålende blomster, dominerer haven. Her er dufte og flotte indtryk hvorend I kigger hen.

På turen rundt i byen, må I også smutte forbi Teatro Massimo - Palermos operahus, som blev bygget i perioden 1875 - 1897 og som har plads til imponerende 3200 personer.  Efter en stor brand i en af Palermos biografer i 1974, valgte man at lukke operahuset ned, for at renovere det. Operahuset slog igen dørene op til store musikoplevelser i 1997. Operahuset vil I måske også genkende fra den ikoniske film Godfather III.

Strand ved Palermo

Shopping og dejlige måltider i Palermo

Giv jer god tid til, at nyde I er på ferie i Palermo, for hver gade byder på fine oplevelser. For shopping kan det anbefales, at I bruger Palermos hovedstrøg som er; Via Maqueda, Via Roma, Via Vittorio Emanuele og Via Ruggero Settimo. Palermo er naturligvis også leveringsdygtig i mange gode restauranter og cafeer. Slut eksempelvis en god dag i Palermo af med et koldt glas hvidvin på en af de hyggelige cafeer. 

Markeder er et velkendt element i stort set alle italienske byer, og en oplagt mulighed for, at forsyne jer med lækre produkter, som vil give jeres ferie i Italien et ekstra autentisk pift. I Palermo kan I besøge disse markeder, Vucceria, Ballaró og Capo, som er kendte i hele Italien. Her tilbydes nemlig et overvældende udvalg af kvalitetsprodukter. Lad jer inspirerer af årstidens frugt og grønt, samt det fine udvalg af fiks, skaldyr, kød, oste og velduftende krydderurter. Med hænderne fulde af lækkerier kan I, hjemme i feriehuset, tilberede et dejligt italiensk måltid.

Marked i Italien

Feriehuse og lejligheder til jeres ophold i Palermo

Hos NOVASOL er det nemt at holde ferie i Palermo, for vi tilbyder leje af en række ferielejligheder lige midt i den smukke by. Fra mange af lejlighederne befinder I jer i gåafstand til byens mange spændende attraktioner. I kan starte dagen med udsigt til smukke gamle kirker og charmerende torve, mens I nyder morgenkaffe og planlægger dagens tur rundt i byen. Om aften er det dejligt nemt, at smutte ned på en nærliggende restaurant, spise god mad og få et par gode glas vin, uden at skulle bekymre sig om transporten tilbage til ferieboligen. 

Palermo er selvsagt et oplagt indslag uanset hvor I lejer en feriebolig på Sicilien. Hos os finder I mange feriehuse i de nærliggende områder. Mange af disse feriehuse ligger tæt på kysten og strande. Fra disse feriehuse kan I nemt få de mange kulturelleoplevelser i Palermo med samtidig med, at I slapper af på de smukke strande. I kan også leje feriehuse med pool på Sicilien. Poolen vil være det perfekte opholdssted, når middagssolen står højt på himlen og varmen rammer.