Sommerhus Ulvshale

Den lille ferieperle Ulvshale ligger på Møn i naturskønne omgivelser. Når I vælger et sommerhus i Ulvshale som ramme om jeres ferie, bor I ved en dejlig, børnevenlig badestrand og midt i skøn natur med heder, strandenge, skove, moser og søer. Ulvshale er et perfekt udgangspunkt, hvis I vil udforske Møns Klint og de mange andre seværdigheder i området. Sommerhusområdet i Ulvshale er stille og roligt med en afslappet atmosfære. I kan købe dagligvarer i Ulvshale og der findes også flere gode spisesteder i nærheden.

Lej sommerhus ved Ulvshale Strand

Populære feriehuse i Ulvshale

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ulvshale

Loading...

Feriehuse med pejs i Ulvshale

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ulvshale

Loading...

Udendørsaktiviteter nær jeres sommerhus i Ulvshale

Den vidunderlige natur indbyder til masser af outdoor aktiviteter. Snør vandrestøvlerne, tag madpakken med i rygsækken og begiv jer ud på en af de mange vandreruter. Den mest kendte vandrerute i området er Camønoen, som byder på helt unikke naturoplevelser og udsigter. En del af Camønoen går forbi jeres sommerhus i Ulvshale.

I kan selvfølgelig også vælge at udforske naturen på cykel via de mange cykelstier i området. Med havet som allestedsnærværende nabo, er det oplagt at dyrke alle former for vandsport. I kan surfe, stå på SUP, opleve Møns klint på kano- eller kajakture eller dykke med Undine, der tilbyder forskellige dykkerture samt snorkling. Endelig kan I deltage på guidede rideture eller spille golf på den smukt beliggende golfbane.  

Ulvshale Strand er en af de bedste badestrande på Møn. Den brede, hvide sandstrand er børnevenlig med lavt vand og små laguner. Ved stranden finder I både toiletter og en rampe til kørestolsbrugere. Der findes desuden en kiosk og parkering i nærheden. Ulvshale Strand har blåt badeflag.

5 grunde til at leje sommerhus i Ulvshale

  • Skøn børnevenlig sandstrand

  • Tæt på Møns Klint

  • Enestående natur

  • Masser af historiske seværdigheder

  • Unikke udflugtsmuligheder

5 spændende attraktioner nær jeres sommerhus i Ulvshale

  • Møns Klint

  • Koldkrigsmuseet Stevnsfort

  • BonBon Land

  • Gavnø Go Fly

  • Øen Nyord

Tag på gode udflugter fra jeres sommerhus i Ulvshale

Der er et utal af spændende udflugtsmuligheder i nærheden af Ulvshale. Et besøg på Møns Klint, som er på UNESCOs Verdensliste, er selvfølgelig et must. Den fascinerende klint er en helt unik naturoplevelse og i Geocentret er der masser af sjove og lærerige aktiviteter for store og små.

Koldkrigsmuseet Stevnsfort, kan I gå på opdagelse i de underjordiske gange og udforske den autentiske tidslomme fra da fortet var aktivt.

Få den vildeste oplevelse, hvor I svinger jer i trætoppene og suser afsted i svævebanerne i Gavnø Go Fly. Når I lejer sommerhus gennem NOVASOL får I rabat på entreen til Gavnø Slot & Go fly.

Lad også turen gå til den historiske købstad Stege, hvor I stadig kan se den gamle byvold og Mølleporten. Gå på opdagelse i de hyggelige, krogede gader og nyd en kop kaffe på en fortovscafe. Om tirsdagen er der stor marked i Stege. Sejl til Nyord og få ægte ø-stemning på de bilfri gader.

Vælg sommerhus i Ulvshale til ferie i børnehøjde

Børn er vilde med at holde ferie i et sommerhus i Danmark. Her er masser af plads til leg og hygge, både ude og inde.

Når I vælger et sommerhus på Møn, er I samtidig tæt på mange børnevenlige attraktioner. Børn og barnlige sjæle vil elske en tur i BonBon Land. Her er masser af forlystelser for både store og små, og når entreen er betalt kan I prøve det hele lige så mange gange I vil. Som gæster hos NOVASOL, får I rabat på entreen til BonBon Land, som er en af de mange kundefordele i Danmark. 

Vil I se vilde dyr, kan I besøge Nykøbing Falster Zoo eller Knuthenborg Safaripark, hvor I også får rabat på entreen. Endelig er lange, dovne dage på den dejlige sandstrand lige noget for familiens yngste. Med spand og skovl, kan I bygge de flotteste sandslotte, soppe og nyde solen. Uden for sæsonen er stranden perfekt til drageflyvning og en travetur hvor I samler flotte sten.

Sommerhus i Ulvshale til enhver lejlighed

Når påske, pinse og jul står for døren, kan det være svært at steder hvor der er plads nok til hele familien. Med et sommerhus på Møn - ja, et hvilket som helst sted i Danmark, kan I samle dem I holder af i hyggelige omgivelser – helt uden stress og jag.

I kan nemt holde sommerhusferie i Ulvshale hele året – hver årstid har sin egen charme og uden for højsæsonen er det desuden en utrolig budgetvenlig form for ferie. Tag en pause fra hverdagen med familien, vennerne  eller din hjertes udkårne, og få ladet batterierne helt op. I bestemmer selv om skal være en hel uge, en forlænget weekend eller en miniferie.