Feriehuse i Belluno

Blandt enestående natur, hvis charme hovedsageligt skyldes tilstedeværelsen af ​​Dolomitterne, er byen Belluno berømt for dens særlige sammenslutning af kultur, natur og tradition.  Belluno ligger nummer ét i Italien ift. livskvalitet i henhold til 2017-rangordningen, som ikke kun tager hensyn til retfærdighed og sikkerhed, men også miljø, tjenesteydelser, kultur og fritid. Med et feriehus i Belluno vil rejsende i alle aldre finde et ideelt rejsemål, der vil tilfredsstille deres ønsker. Belluno udgør nemlig en malerisk og strategisk lokation for at opleve de omkringliggende bjerge og områdets lange historie. Læs mere om området her eller skynd jer at finde jeres feriehus i Veneto før det forsvinder!

Vandreferie i Dolomitterne

Populære feriehuse i Belluno

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Belluno

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Belluno

Loading...

Feriehuse og ferielejligheder i Belluno i naturskønne omgivelser

Bellunos største styrke er helt sikkert bjergene, de utrolige Dolomitter, der altid er synlige fra byens gader. Af de omkringliggende bjergtoppe er Tre Cime di Lavaredo, Civetta, Moiazza, Marmolada, Tofane, Sorapis og Croda Rossa d'Ampezzo alle er inkluderet på UNESCOs verdensarvsliste. Det er værd at nævne Alta Via delle Dolomiti n.1, der via en betagende 125 km rute forbinder byen Belluno med den fortryllende sø, Braies, i provinsen Bolzano. Ved dette unikke og naturskønne udsigtspunkt overser man det berømte skisportssted Cortina d'Ampezzo og Misurina-søen, den største i Cadore-området. Vores ferieboliger og ferielejligheder i Belluno udgør det ideelle udgangspunkt for at nå disse destinationer, have det sjovt på ski eller tage lange vandreture i Dolomitterne. Blandt vores store katalog af ferieboliger i Italien vil du garanteret finde et perfekt feriehus i Belluno til dig og dem du holder nærmest.

Feriehus i Belluno

Ferieboliger i Belluno nær kultur og historie

En af byens ægte juveler er Civic Museum, også kendt som Palazzo Fulcis, der indeholder vigtige lokale kunstværker fra en fantastisk venetiansk villa, hvis seneste restaurering blev fejret af byens indbyggere sammen med indvielsen af ​​det Interaktive Migrationsmuseum (MiM). Her kan man lære om regionens historie og bevare den kollektive hukommelse om et land omgivet af bjerge, der var interesseret i at beskytte sine rødder og traditioner, men også stod åbne for verden. Udover disse spændende museer kan man også opleve byens katedral fra 1500-tallet, paladset Palazzo dei Rettori, fæstningsværker og porte, samt en række andre kirker og pladser. Opholder man sig i et feriehus eller en ferielejlighed i Belluno, kan man opleve alt dette og meget mere i byen.

Feriehus Veneto

Oplev italienske traditioner med et feriehus i Belluno

I Belluno er der arrangementer, der kan tilfredsstille de mest varierede lyster og forventninger: kunstudstillinger, udflugter i den fascinerende natur, og gastronomiske arrangementer hvor du kan smage de berømte oste Schiz og Malga Bellunese. Desuden er det muligt at udforske andre fantastiske venetianske hovedstæder, såsom Verona og Treviso, når man lejer et feriehus i Bellyno. Uanset dine forventninger er Belluno klar til at tilfredsstille dig og byde dig velkommen i de bedste faciliteter; vores feriehuse i Veneto bliver ægte inspirationskilder til din ferie.

Feriehuse i Belluno

I kan vælge blandt en lang række dejlige feriehuse i Belluno, som kan danne rammen om jeres skiferie eller vandreferie i Dolomitterne. I kan vælge mellem enkle bjerghytter eller storslåede feriehuse med plads til den helt store familie. Uanset om I vil tilbringe ferien med vandreskoene på i bjergene eller hellere vil slentre rundt i  gaderne i Belluno og Verona, så er vi sikre på at I kan finde et feriehus i Belluno eller omegn, der kan tilfredsstille jeres krav og behov for en skøn ferie i Italien!