Ferielejlighed i Bibione

Lad os slå en ting fast; Bibione er især for strandløver, badenymfer og vandhunde i alle aldre. Den kendte badeby ligger direkte ud til Adriaterhavet, med den 8 kilometer lange sandstrand, som det helt store trækplaster. For børnefamilien er Bibione ”easy living” med lange, dovne dage på den skønne sandstrand, ture til badelande, masser af sjove butikker, tivolistemning og restauranter med børnemenu på programmet.

Hos NOVASOL er det primært ferielejligheder som udlejes i Bibione. I tilknytning til flere af lejlighederne er der adgang til en fælles pool, som en del af lejen. Lejlighederne varierer i størrelse, typisk ed plads til mellem 4 til 8 personer. En ferielejlighed i Bibione er det perfekte valg for jer, hvis I drømmer om sol, sand og vand, masser af barer og restauranter samt et sprudlende natteliv. Når I lejer en feriebolig i Bibione kan I altså være aktive både nat og dag.

Bibione strand

Populære feriehuse i Bibione

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bibione

Loading...

Feriehuse med pool i Bibione

Loading...

5 grunde til at leje en ferielejlighed i Bibione

  • Den lækre sandstrand

  • Livlig ferieby

  • Masser af sjove aktiviteter for børn og voksne

  • Spændende udflugtsmål som Venedig og Verona

  • Mange solskinstimer

Bibione strand kan det hele

Den brede sandstrand ved Bibione er fyldt med liggestole og parasoller, og uanset hvor I bor i Bibione, er I tæt på den 8 kilometer lange sandstrand. Der findes alle former for faciliteter og underholdning, så her keder I jer aldrig!

Når I lejer en ferielejlighed i Bibione, kan I starten dagen med en løbetur langs stranden og slutte af med en afkølende dukkert i havet. I kan også dyrke alle former for vandsport som sejlads, surfing og SUP. I kan også leje en vandscooter og få vind i håret. På en af de mange strandcafeer kan I nemt få stillet sulten og tørsten.

5 oplevelser nær jeres ferielejlighed i Bibione

Hvis I kan løsrive jer fra den skønne strand, den fine strandpromenade og de hyggelige strandcafeer, så findes der masser af spændende udflugtsmål i nærheden af jeres feriebolig i Bibione. Når I har lejet en feriebolig i Veneto området, er det helt oplagt at besøge byerne Venedig og Verona.

  • Venedig

  • Verona

  • Glasøen Murano

  • Badelandet i Lignano

  • Vingårdene i baglandet

Ekstra ferietip til jeres ophold i Bibione

Om tirsdagen kan I besøge det lokale marked, hvor I kan købe solmodne frugter, friske grøntsager, lækre specialiteter, tøj og souvenirs. Her kan I altså både shoppe amok blandt lækre, lokale råvare og finde en fin souvenir til minde om jeres ophold i en feriebolig i Italien.