Feriehus i Rimini

Rimini er en af ​​de mest berømte destinationer på Adriaterhavskysten og her tilbyder vi en række fantastiske feriehuse og ferielejligheder til en fantastisk ferie i Emilia-Romagna! Rimini byder på historiske seværdigheder, gyldne strande, shopping, god mad, kultur og meget mere! Se vores udvalg af feriehuse i Rimini og lej jeres drømmehus på den italienske Adriaterhavskyst.

Ferie ved Adriaterhavet

Populære feriehuse i Rimini

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rimini

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rimini

Loading...

Aktiviteter nær dit feriehus i Rimini

Hver sommer er Rimini besøgt af turister fra hele verden, takket være sin 15 km kyststrækning, de skønne ferieboliger, utallige aktivitetsmuligheder og det vilde natteliv. Historien om turismen i Rimini begyndte allerede i anden halvdel af 1800-tallet og fortsætter indtil i dag, hvilket giver området en velfortjent guldmedalje. Strandene nær jeres feriehus eller ferielejlighed i Rimini byder alle på fint og gyldent sand og krystalklart vand, hvor bølgerne typisk ikke er særlig store, så hele familien kan bade sammen. Stranden lige foran byens centrum bliver forvandlet til et festområde om aftenen og tiltrækker derfor mest de unge og festglade, men hvis I bevæger jer lidt nord- eller sydpå finder I rolige oaser med ideelle forhold til familier, hvor der virkelig er plads til afslapning, solbadning og sandslotte! Fra jeres feriehus i Rimini er der aldrig langt til stranden eller byens mange fascinerende seværdigheder!

Oplevelser i Emilia Romagna

Kulturelle seværdigheder i Rimini

Rimini er ikke bare det ideelle sted for dem, der ønsker at slappe af på stranden og have det sjovt om aftenen! Denne vidunderlige by tilbyder også steder af kulturel interesse! Riminis historie begyndte med romerne i 268 f.Kr., der gav Rimini mange monumenter, herunder Arch of Augustus, Amfiteateret og Tiberius-broen. Senere i tiden, i renæssanceperioden var retten i Rimini en af ​​de mest brusende i æraen! I kan ikke gå glip af en tur gennem byens historiske centrum, hvor I kan beundre historiske vidundere, såsom kirken S. Agostino, Castel Sismondo og Tempio Malatestiano, det berømte arkitektoniske værk af Leon Battista Alberti sammen med mange andre vidunderlige bygninger, pladser og springvand. Rimini er virkelig et open-air museum, der ikke giver et sekund til kedsomhed! Når I har brug for en pause fra historien og seværdighederne, kan I sætte jer på en café eller en restaurant og nyde nu'et med et fantastisk måltid. Regionen Emilia-Romagna er kendt for sine oste, skinker, pasta og skønne vine. Skynd jer at leje jeres feriehus i Emilia-Romagna før udvalget bliver for lille!

Feriehus i Rimini

Feriehuse i Rimini

I vores store katalog af sommerhuse i Italien kan I nemt finde det perfekte sommerhus eller ferielejlighed i Rimini til jer! Ved at vælge dine præferencer i søgekriterierne, vil I nemt kunne se på boliger, lejligheder, villaer, huse med præcis den grad af luksus I ønsker. Her kan I f.eks. vælge feriehuse med swimmingpool i Italien, havudsigt og meget mere af det, der bedst opfylder jeres ønsker og behov. Med en feriebolig i Emilia-Romagna får I alle bekvemmeligheder i en hyggelig og stille feriebolig til en perfekt ferie ved Adriaterhavet.