Feriehuse i Comacchio

Comacchio, også kendt som ”lille Venedig” på grund af sine kanaler, er en ren juvel af arkitektur. Byen blev grundlagt for 2000 år siden efter foreningen af 13 små øer, der senere blev et strategisk punkt for handel og den lokale økonomi. De 13 øer er i dag forbundet med broer, der tilsammen udgør den helt unikke by Comacchio.

Book et af NOVASOLs feriehuse i Emilia Romagna, for at få en ferie, der kombinerer både afslapning og kultur. Vælg netop den feriebolig i Comacchio, der passer bedst til dine behov! Byen ligger i Po-dalen, tre kilometer fra havet, 50 km fra provinshovedstaden Ferrara og kun 110 km fra Venedig. Lejer du et af NOVASOLs feriehuse i Italien får du de ideelle rammer for at gå på opdagelse i dette fantastiske rejsemål og hurtigt nå til smukke byer som Venedig.

Lej et feriehus i Comacchio

Populære feriehuse i Comacchio

Loading...

Feriehuse med pool i Comacchio

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Comacchio

Loading...

Aktiviteter og attraktioner i nær dit feriehus i Comacchio

NOVASOLs ferieboliger i Comacchio ligger kun et par kilometer væk fra forskellige strande langs Adriaterhavet, hvor du kan tilbringe nogle hyggelige dage på stranden: Lido degli Scacchi, Portp Garibaldi, Lido degli Estensi for at nævne et par stykker. Nyd den smukke udsigt fra Sbirri-broen, bygningerne fra det 19. århundrede, fiskemarkedet på Antica Pescheria, der vidner om den gamle søfartsaktivitet. De historieinteresserede bør besøge museet Delta Antico, hvis udstillinger om alt fra forhistorisk tid til middelalderen, vidner om landets pragt.

Lejer du et af NOVASOLs feriehuse i Emilia Romagna, får du mulighed for at smage på de typiske opskrifter fra det lokale køkken. Køkkenet i vores ferieboliger er altid fuldt udstyret med alt hvad du behøver for at lave mad sammen med venner eller familie – derudover kan man også besøge de lokale restauranter og caféer, hvis man ikke selv orker at stå for madlavningen.

Comacchios specialitet er ål, tilberedt på de mest varierede måder, som du kan købe frisk på et af de mange madmarkeder. Lækre fiskeretter, risotto og appetitvækkere med fisk badet i vin fra Bosco Eliceo er blot nogle af de smagfulde retter du kan prøve på en ferie i Italien.

Bor du i et af NOVASOLs feriehuse får du de ideelle rammer for at opleve alt hvad Comacchio har at byde på: oplev den naturlige skønhed i Delta-parken, som du kan besøge på cykel, sejl gennem fantastiske kanaler og opdag den uspolerede natur, deltag i ”den lyserøde nat”, hvor alt bliver lyserødt til en animationsaften, eller besøg ålefestivalen i oktober.

Oplev Emilia Romagna på en ferie i Italien

NOVASOLs feriehuse i Emilia Romagna

NOVASOL tilbyder en bred vifte af feriehuse i Italien og ferieboliger i Emilia Romagna. NOVASOL har beskæftiget sig med sommerhusudlejning siden 1968, så du kan trygt ligge din ferie i vores hænder. Uanset om du skal rejse med venner, familie eller din romantiske partner, om du drømmer om et luksuriøst feriehus med pool eller om du gerne vil have din hund med på ferien, så har NOVASOL et feriehus, der passer til dig.