Feriehuse i Sorrento

Sorrento er ferie, når det er bedst. Bo i et af vores lokale sommmerhuse, og kom tæt på det hele. NOVASOL har skønne huse over hele Italien - ligesom her i Sorrento. I Italien findes der utroligt mange skønne sommerhuse. Håndpluk netop det, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. Vi har for eksempel dejlige sommerhuse i Sorrento nær Pompeji og Napoli.

oplev amalfikysten fra et sommerhus i sorento

Populære feriehuse i Sorrento

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Sorrento

Loading...

Feriehuse med pool i Sorrento

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Sorrento

Loading...

Feriehuse i Sorrento

Sorrento nær Pompeji og Napoli er helt bestemt et besøg værd. Med sin smukke beliggenhed på Sorrento-halvøen ikke langt fra Amalfi-kysten er byen helt naturligt blevet et populært feriemål. Mange vælger at lade bryllupsrejsen gå hertil på grund af den idylliske og romantiske stemning, der hviler over byen. I finder endnu flere feriehuse i Campanien, området hvor Sorrento ligger, hos NOVASOL. Så der er mange muligheder for, atvende tilbage til området igen og igen. 

NOVASOL har sommerhuse til leje mange steder i Italien, fx her i Sorrento i regionen Campanien. Udvalget af ferieboliger er stort og varieret. Alle husene er individuelt indrettet helt efter ejerens egen stil og smag. Det gør hele oplevelsen en del mere personlig. Man kommer ganske enkelt tættere på det ægte italienske ved at leje sig ind i et lokalt feriehus eller -lejlighed.

Når du holder ferie i Sorrento, er det 'la dolce vita', der er i højsædet. Af seværdigheder er det oplagt at besøge Napoli, Vesuv, Pompeji og Herculaneum. Den fredede Amalfi-kyst skal også opleves. Og måske bliver der også tid til en sejltur over til øen Capri.

Så det er bare med at få pakket kufferten. NOVASOL ser frem til at byde dig og dine kære 'benvenuto' til en herlig ferie i det syditalienske. Book jeres næste ferie allerede i dag her på hjemmesiden.