Feriehuse på øerne Ischia og Capri

Øerne Capri og Ischia er populære destinationer til en ferie på de syditalienske øer. Fra Napoli havn kan begge øer nås med speedbåd på under en time. Især den mindre ø Capri kan nemt besøges på en dagstur, mens I er på ferie i Campanien. Begge øer er beliggende i Napoli-bugten.

Den tredje i gruppen, den lille ø Procida, bliver ofte glemt, da den hverken har termiske kilder som Ischia eller Capris eksklusivitet. En lille fiskerø med farverige huse og en ø-fæstning præsenterer sig for den besøgende under jeres ferie i Italien. Øen Procida er ikke ligefrem egnet til en rolig gåtur rundt om øen. De 12.000 indbyggere på et område på 3,75 kvadratkilometer er hurtige bilister på smalle veje. Dette gør øen til den mest befolkede ø i Italien pr. kvadratkilometer.

Feriehuse på Capri

Populære feriehuse i Ischia

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Ischia

Loading...

Feriehuse med pool i Ischia

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Ischia

Loading...

Feriehuse på Ischia

Øen Ischia - Solgudsøen - er af vulkansk oprindelse og kendt for sine termiske bade. Værd at se under dit ophold i en feriebolig på Ischia er bl.a. Castello Aragonese, hovedlandet Sant'Angelo eller Funghi i Lacco Ameno (en sten i havet, der ligner en champignon). Den omfattende Maronti-strand i Barano-bugten og den vidunderlige fine sandstrand Citara-stranden med de fantastiske Poseidon-kurbade er de mest berømte strande på øen, som I kan besøge under jeres ferie i et feriehus på Ischia.

Hvis I leder efter det ekstraordinære, mens I er på ferie på Ischia, skal I helt sikkert lave en omvej ned til Sorgeto Bay, som kun kan nås via en stejl trappe. Der kan I ligge i havet hele året rundt i naturstenede "badekar", da underjordiske varme termiske kilder flyder direkte ind i havet - en oplevelse af en særlig art.

De offentlige busser på Ischia går ofte og kører overalt. Brug tiden under jeres besøg på Ischia til at besøge byen Ischia-Porto, havnebyen, hvor I ankom med båd. De smukke gader og gyder i byen er renligt renoverede og udstråler deres egen charme. I slutningen af ​​byen Ischia-Porto er Castello Aragonese, som I absolut bør besøge. Det gamle slot tilbyder fra toppen en storslået udsigt over byen og nogle gange endda helt til Capri. Fortets noget makabre kirkegård er trods sin fortid en interessant attraktion, som I bør kigge forbi.

Feriehus på Ischia

Feriehuse på Capri

Når den røde sol synker i havet ved Capri .... ved I at I helt sikkert er på ferie i Italien. Øen Capri er næsten bilfri (der er kun en vej til biler), byen Capri selv og også Anacapri er populære feriemål for de rige og messen, og er især også populære hos bryllupspar. Storslået middelhavsvegetation og en smuk udsigt over havet, havnen og hele øen venter gæsterne på hvert hjørne, mens de er på ferie på Capri. Dyre butikker af førsteklasses mærker linjer hovedgaden i byen Capri. Hvis I vil bruge jeres penge mens I er på ferie på Capri, kan I helt sikkert gøre det her. Når I bor på Capri eller under jeres ophold i en ferielejlighed i Campanien, bør I huske den unikke flair øen viser frem, som er svær at beskrive. Men rejsen med båd tilbyder en fantastisk udsigt, som I ikke vil glemme selv når I vender hjem til Danmark.

Med et feriehus på Capri kan I besøge den berømte Grotta Azzurra - Den Blå Grotte - med en turbåd. Det unikke blå skinnende lys i grotten overrasker hver besøgende og skaber en meget speciel atmosfære.

Hvis I ankommer til Capris havn, skal I først og fremmest tage kabelbanen, der fører jer op til Capri. Byen Capri er bilfri, og det er en vidunderlig oplevelse at vandre rundt i de små gader, der ofte afslører udsigten til havet. Via Krupp, en stejl serpentinsti fører til den lille badeby Marina Piccola, som I også kan besøge på jeres ferie på Capri. Parken Giardini di Augusto byder på en storslået udsigt over øen og Faraglioni-klipperne, et af de mest fotograferede motiver på øen Capri i Campania-regionen.

Ferie på syditalienske øer

Feriehuse på Ischia og Capri

Hos NOVASOL har I valget mellem en bred vifte af feriehuse på både Ischia, Capri og på det italienske fastland. Her kan I vælge at leje en ferielejlighed i Napoli og tage på en dagstur til øerne eller for et sandt ferieidyl kan I leje en feriebolig på en af øerne og nyde den afslappede middelhavslivsstil. Lej et feriehus med skøn beliggenhed og havudsigt eller et mere enkelt feriehus tæt på de mange sæverdigheder og udflugtsmuligheder. Uanset hvad I er ude efter på jeres ferie i Campanien, så er vi sikre på at I kan finde et feriehus eller en ferielejlighed, som kan tilfredsstille jeres krav og behov!