Feriehuse ved Amalfi kysten

Lej et feriehus i Amalfi, et af de smukkeste steder i verden. NOVASOL har en bred vifte af feriehuse i Campania, så I kan finde præcis det feriehus eller den ferielejlighed der passer til jeres ønsker og behov. Amalfi-kysten er fredet, så eftertiden også kan nyde herlighederne. Drømmer du om ferieliv, sommerhuse og herlighed i Italien? Så book et af vores feriehuse ved Amalfikysten og få opfyldt dine fantasier.

Feriehuse på Amalfikysten

Populære feriehuse i Amalfi kysten

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Amalfi kysten

Loading...

Feriehuse med panoramisk udsigt i Amalfi kysten

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Amalfi kysten

Loading...

Feriehuse i Amalfi i skønne omgivelser

Amalfi-kysten strækker sig fra Cetara til Positano på den sydlige del af Sorrento-halvøen syd for Napoli. Kysten er så smuk og så historisk interessant, at UNESCO har valgt at frede strækningen, så det særlige præg bevares og kan nydes af kommende generationer også. Den lille by Amalfi er en af ​​perlerne på Amalfikysten i Campania. Amalfi var en vigtig havneby i 900-tallet, men i dag er den mere berømt for sin naturlige skønhed. Fra et feriehus i Amalfi eller langs kysten omkring kan du beundre en smuk udsigt, gå på vandreture og opdage nye kulinariske smagsoplevelser.

Vågn op forfrisket i dit sommerhus i Amalfi, spis morgenmad på terrassen og nyd udsigten; Amalfi er det sted, hvor det turkise hav møder himlen, hvor maleriske landsbyer klamrer sig til de stejle bjerge, og hvor små bugte tiltrækker badeglade feriegæster. Drømmer du om en ferie på Amalfi-kysten, kan du leje dig ind i et af vores skønne sommerhuse, som du selv vælger og finder frem til via vores hjemmeside. Ligesom alle andre steder, hvor NOVASOL har ferieboliger til leje, er vores udvalg af feriehuse i Italien stort og varieret. Vi har helt sikkert også noget, der falder i din smag. Du bestemmer selv beliggenhed, pris og størrelse. Nemmere bliver det ikke. Udvalget af feriehuse i Campanien, hvor I finder Amalfi, er varieret og skulle også gerne byde på noget for enhver smag.

Feriehuse ved Amalfikysten

Spændende oplevelser nær jeres feriebolig på Amalfikysten

Amalfi kan bare ikke anbefales nok. Området er ubeskriveligt charmerende - besøg eksempelvis den billedskønne by Positano, som forfatteren John Steinbeck i 1953 beskrev som: 'It is a dream place that isn’t quite real when you are there and becomes beckoningly real after you have gone.' Med et feriehus i Italien har du en glimrende mulighed for at lære denne indbydende by bedre at kende. Du kan slentre langs de smalle gader, stoppe og beundre katedralen Sant'Andrea og nyde solen. Du kan også prøve lokale specialiteter, få et glas limoncello, smage pastaen med skaldyr og fuldende måltidet med caprese kagen.

At leje et feriehus i Amalfi er en god ide, hvis du er lidenskabelig for naturen og godt kan lide vandreture i naturskønne omgivelser. Langs kysten finder I mange vandrestier der fører jer gennem landskabet. Et eksempel er ruten gennem Valle delle Ferriere, som også krydser et naturreservat. Book dit feriehus i Amalfi og nyd de fantastiske muligheder for at opleve traditionelle folkemusikfestivaler og andre mindre festivaler i området. Med et feriehus i Campania har du også et godt udgangspunkt for udflugter. Du kan tage en tur til smukke Sorrento, besøge den kulturelle by Napoli og mærke preg af Pompeiis historie. Gør klar til masser af oplevelser i det italienske.

Feriehuse ved Amalfikysten

NOVASOL glæder sig til at velkomme dig og din familie. Vi har mere end 40 års erfaring, der bygger på begreber som service, kvalitet og troværdighed. Vores feriehuse og ferielejligheder står også i en klasse for sig selv. Når I lejer en feriebolig i Amalfi eller langs kysten omkring byen kan I leje luksuriøse feriehuse med pool, havudsigt og alt hvad hjertet begære! Undersøg vores udvalg af feriehuse og ferielejligheder øverst på siden og indskærp søgeresultaterne ved brug af søgekriterierne, så I kan finde det perfekte feriehus på Amalfikysten til jeres ferie i Italien.