Ferieboliger i Kontinental Kroatien

De fleste som vælger at holde ferie i Kroatien, vælger typisk at tage til de kystnære områder, hvor der er mange muligheder for at nyde feridagene ved det turkisblå hav. Men Kontinental Kroatien er bestemt også værd at overveje til jeres næste ferie. I dette område kan I se frem til en ferie i en meget smuk natur, med bjerge, grønne enge og store skovområder. I Kontinental Kroatien finder I også et bredt udbud af wellness muligheder på diverse kurbade. Kroatiens hovedstad Zagreb er bestemt også med til at gøre dette område attraktivt som feriedestination.

Ferie i Kroatien

Populære feriehuse i Kontinental Kroatien

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kontinental Kroatien

Loading...

Feriehuse med pool i Kontinental Kroatien

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kontinental Kroatien

Loading...

NOVASOL Feriehusudlejning i Kontinental Kroatien

NOVASOL har på få år opbygget et stort udvalg af ferieboliger i Kroatien. I starten fokuserede vi primært på de kystnære områder, som kan tilbyde de helt rigtige rammer for en skøn ferie med sol, varme og smukt hav. Kroaterne selv tog hurtig del i projektet med at renovere og udbygge andelen af ferieboliger og især blev de mange villaer med egen pool i haven, sat i stand og gjort klar til at modtage forventningsfulde feriegæster. Efter at have fokuseret på ferieboligerne til badeferien, vendte vi blikket ind i landet, hvor en blomstrende turisme tog til. Med erfaringerne fra kystområderne, gik processen nu i gang med at udbygge udvalget af feriehuse i Kontinental Kroatien, først med fokus på den spændende by Zagreb og siden i områderne omkring. Udvalget af feriehuse i Kontinental Kroatien er nu også stort og her kan I leje alt fra 2 personers lejligheder i Zagreb til store, moderne villaer med pool beliggende midt i den smukke kroatiske natur. I dag har NOVASOL mere end 12.000 feriehuse, villaer og ferielejligheder til udlejning alene i Kroatien. Totalt har NOVASOL sommerhusudlejning mere end 44.000 ferieboliger til udlejning.

Feriehus i central Kroatien med pool

Ferielejligheder i Zagreb - Kroatiens charmerende hovedstad

Zagreb har det hele: Hyggelige middelaldergader, der indbyder til en slentretur, grønne oaser til en pause og et livligt caféliv. De toppede brosten og gaslamperne i gaderne, er garant for den romantiske stemning, og i de mange parker er det ikke sjældent at se, de lokale tage sig en sving om..

I Zagreb er kaffepauser et must! Der findes et utal af små hyggelige cafeer, hvor dagens avis læses, eller man diskuterer verdenssituationen, især i Kaptol området. Her leves cafélivet til fulde og de lave priser vil glæde ethvert feriebudget. Det er også her I finder det berømte bedested Kemenita Vrata. Besøg også Dolac-markedet og indsnus den autentiske stemning, mens I ser de lokale tilbyde frugt, grønt, honning og hjemmelavede souvenirs. Arkitekturen i den ”gamle” del af Zagreb er præget af det tidligere Østrig-ungarske herredømme – her finder I den ene smukke bygning efter den anden. Imellem de historiske bygninger ligger fine grønne oaser, hvoraf den ”grønne hestesko” er mest kendt.

Når fødderne trænger til en pause, kan I tage en tur med de lokale, blå sporvogne – en oplevelse i sig selv. Zagreb er et charmerene miks af nyt og gammelt  - man mærker både historiens vingesus og en levende, urban stemning - en rigtig storby perle.

Ferie i Zagreb

Jul i Zagreb

Det er blevet meget populært at tage rundt til julemarkeder i de forskellige europæiske storbyer og elsker I også at slentre rundt på markeder, der bugner af julestads og lækkerier i lyset fra de juleudsmykninger? Så er Zagreb et rigtiggodt sted at tage hen, for at komme i julestemning. I 2016 fik Zagreb prisen for Europas Best Christmas Market, så I kan godt glæde jer. På torvet EUROPSKI TRG er der julestemning for alle pengene. Boder med al hvad der hører til julen, fylder torvet. Her kan I købe julepynt og mens I nyder de kroatiske julelækkerier, kan I lytte til kroatisk julemusik og kendte internationale melodier. På byens skøjtebane kan I teste jeres piruetter og bagefter smage på de mange delikatesser der sælges i boderne omkring banen. I centrum af byen åbner den smukke park ZRINJEVAC op for en tur gennem et juleeventyr. Her er både underholdning for børn og koncerter i løbet af aften.

Plitvice nationalpark Kroatien

Oplevelser i Slavonien i det østlige Kroatien.

Landbruget i regionen er de mest udviklede i Kroatien. Takket være vandløb, floder og skove og naturbeskyttede områder, er der mange muligheder for jagt, fiskeri i Slavoniens  landdistrikter. Floderne Sava, Drava og Donau omkrandser Slavonien og bidrager til det smukke landskab. I Slavonien er der også mange slotte og gamle villaer, som enten er omdannet til museer og  hoteller. Den største by er Osijek, som er lige på Drava og byder på mange attraktioner og begivenheder. Osijek ligger i nærheden Baranja, der strækker sig mellem Drava, Donau og den ungarske grænse, hvorved der dannes en lille separat "ø" i det østlige Kroatien. Naturparken "Kopacki rit" er et særligt vigtigt ornitologisk område, fordi det er det naturlige levested for 285 fuglearter.

Oplevelser i området Lika

Lika er et historisk og geografisk område i den sydvestlige del af Kroatien mellem Velebit og Plješevice Kapela bjergene. I dette område kan I besøge en af Kroatiens utrolige nationalparker Plitvice, den ældste og mest besøgte nationalpark i Kroatien. Når I er på ferie i Kroatien, bør denne nationalpark være en af de attraktioner I tager til. Parken blev sat i 1979 på listen over UNESCO World Heritage Site, og det er absolut fortjent. Parken består af skovklædte bjerge med hvor 16 søer med krystalklart, blå-grønt vand, som løber gennem åer og ned at smukke vandfald. Uanset hvor I kigger hen, ser I smukke udsigter. I kan selv gå rundt i parken eller følge en af guiderne. Kan I godt lide at være aktive i naturen, så tag turen til Velebit bjergene, hvor der kan findes nogle af de højeste bjerge i Kroatien. Der er mange afmærkede stier i området.