Feriehuse i Samobor

Drømmer du om en ferie hvor du både kan nyde naturen og et hyggeligt byliv? Så er byen Samobor garanteret den helt rigtige destination for dig! Lejer du et feriehus i Kontinental Kroatien netop her, vil de imponerende bjerge og grønne skove praktisktalt ligge i din baghave, den charmerende bymidte er i gå afstand og ikke nok med det, så kan du også nemt tage til nogle af landets større byer, når du vælger at leje et af NOVASOLs feriehuse i Kroatien i fantastiske Samobor.

Naturskønne Kroatien

Populære feriehuse i Samobor

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Samobor

Loading...

Feriehuse med pool i Samobor

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Samobor

Loading...

Aktiviteter i Kontinental Kroatien

Byen ligger på den østlige skråning af Samobor bjergene – det betyder at man næsten ikke kan komme tættere på naturen end ved at leje et feriehus i Kroatien netop her. En tredjedel af byområdet er dækket af skov, og de skovklædte bakker har et net af vandrestier på omkring 200 km. Samobor er altså en oplagt destination for naturelskere og dem der holder af en aktiv ferie. Så tag de gode vandresko på eller hop på cyklen og begiv dig ud i den utrolige natur.

For dem der drømmer om en lidt anderledes oplevelse på sin ferie, kan besøge Grgos-grotten, som nogle kalder for den smukkeste grotte i det nordvestlige Kroatien. Det vil uden tvivl blive helt uforglemmeligt!

Ferie i Samobor

Attraktioner og seværdigheder i Samobor

Selve byen er utrolig smuk – gaderne er brostensbelagte og husene sætter tankerne på en anden tid. Man må ikke snyde sig selv for at slentre gennem Samobors gader og eventuelt sætte sig på en af de hyggelige caféer og restauranter. Samobor har en lang historie som turistby, der kan dateres helt tilbage til år 1810.

Hvert år i februar løber Samobor karneval af stablen, så hvis man lejer et feriehus i Kroatien i vinterferien, kan det være at man er heldig at opleve det farverige karneval. På mange måder minder den om fastelavn, da folk klæder sig ud og tager masker på. Festlighederne ender med et festmåltid, hvor man fordømmer dukken ”Fasnik”, karnevallets prins, og brænder den af, for at sikre at året bliver fri for negativitet.

Holder du af at lære lidt om din feriedestinations historie, så kan man tage op på Tepecbakke, der ligger 10 minutter fra bymidten, hvor der stadig findes rester fra Samoborslots fæstning fra det 13. århundrede.

Efter en lang dag fyldt med oplevelser – af både den kulturelle og aktive art, kan man godt trænge til lidt sødt til ganen, inden man tager hjem til sin feriebolig i det centrale Kroatien. Prøv blandt andet den specielle cheesecake Rudarska greblica, der er lavet efter en gammel opskrift eller hvad med at tage et stykke kremsnita; en kage der blandt andet består af butterdej og cremebudding, der bliver lavet på et lille konditori i byen, hvis opskrift er gået i arv i generationer.

NOVASOLs feriehuse i Kontinental Kroatien

Som du kan se, så byder en ferie i Kroatien på et stort udvalg af spændende aktiviteter og attraktioner, og med et af NOVASOLs feriehuse i det centrale Kroatien får man det perfekte udgangspunkt for at opleve det hele – hvis det altså er det man ønsker. Med et feriehus bliver du selv herre over dine dage, så uanset om du vil benytte dig af de mange udbud i Samobor, eller om du hellere vil dase hjemme i din feriebolig i Kroatien, så kan du det. Det kan også være en god ide at leje en bil, for det giver dig gode muligheder for at opleve resten af landet, for eksempel ligger hovedstaden Zagreb kun små 30 km væk. NOVASOL har et stort udvalg af ferieboliger, så lige gyldig hvem du rejser med, hvad dit budget er, eller hvornår ferien skal falde, så har vi garanteret et hus, der passer til dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit feriehus i Samobor.