Feriehuse ved Kvarnerbugten

Kvarnerbugten med sine bjerge, øer, smukke kyst og mange nationalparker og naturreservater er betragtet som et af Kroatiens mest populære og naturskønne områder. Kvarnerbugten er et populært sted at sejle hvor særligt de mange øer i bugten er et yndet udflugtsmål. Der findes mange strande og bugter som er ideelle for dem der søger afslapning på ferien i Kroatien. Nationalparkerne Sjeverni Velebit, Risnjak og Plitvickie tiltrækker naturelskere og vandrere fra nær og fjern.

Aktiv ferie i Kvarner bugten - Plitvickie

Populære feriehuse i Kvarnerbugten

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Kvarnerbugten

Loading...

Feriehuse med pool i Kvarnerbugten

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Kvarnerbugten

Loading...

Seværdigheder på øerne

De smukke Kvarnerøer foranlediger en lidt mere præcis præsentation af enkelte af dem. Øen Krk er Kroatiens største og mest besøgte ø. De mest populære områder er Krk og Baška hvor de dejligste strande findes. Særligt interessant på øen Cres er ferskvandssøen Vransko. På øen Lošinj ligger et kursted og det første delfinreservat ved Adriaterhavet.

Rab er øen med 2 ansigter. Den østlige del er grå, uden planter mens den grønne vestlige del venter på turister sammen med solen, klar luft og dejlige dufte af lavendel og salvie. Øen Pag er kendt for fåreost og håndlavede blonder, som man bl.a. kan beundre under de folkloriske fester.

Besøg Pag på ferie i Kvarner bugten

Kyster, øer og bjerge ved Kvarnerbugten

Kyststrækningen, med op til flere pulserende turistbyer, deles gerne op i Opatija Rivieraen, Crikvenica Rivieraen, byen Rijeka og kysten ved Senj. Opatija Rivieraen består, udover byen Opatija, af en række andre byer som levende Lovran, stille Mošćenička Draga, smukke Ika og bakkede Matulji.

Byen Rijeka er regionens største havneby. Den 28 km lange Crikvenica Riviera byder ikke kun på smukke byer som Dramalj, Selce og Jadranovo men også de bedste sand- og grusstrande, som indbyder til at solbadning og badeture. Intet andet sted er bjergene så tæt på havet som ved Senj.

Badeferie i Kvarnerbugten

En feriedestination hele året rundt

På ferie i Kvarnerbugten vil i have masser sommeraktiviteter til rådighed. I kan dyrke en masse former for vandsport på havet, såsom vandski, bananbåd, paddleboard, leje af båd og meget mere. På en mere afslappende dag er der selvfølgelig også plads til at dase i solen på stranden eller ved jeres egen pool ved feriehuset. 

Kvarnerbugten er dog ikke kun et populært rejsemål om sommeren. Om vinteren er særligt skiområdet Gorski-Kotar nord-øst for Rijeka populært. Det er en uforglemmelig oplevelse at løbe på ski og samtidig have udsigt over havet. En feriebolig eller ferielejlighed i Kroatien fra NOVASOL vil udgøre den ideelle base for jeres ferie med hele familien!