Feriehuse på øen Rab

NOVASOL har et stort og varieret udvalg af skønne sommerhuse på øen Rab i Kvarner Bugten, og er i det hele taget førende inden for sommerhusudlejning i Kroatien. Vi har de dejligste sommerhuse, både i Kroatien og i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder på øen Rab i Kvarner Bugten, hvor der venter badestrande i verdensklasse og en historie der byder på flere velbevarede kulturer. Se NOVASOLs feriehuse på øen Rab og find den perfekte base for jeres næste ferie i kvarnerbugten.

Lej sommerhus på Rab i Kroatien

Populære feriehuse i Rab

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rab

Loading...

Feriehuse med pool i Rab

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rab

Loading...

Oplev Kroatiens historie med et feriehus på Rab

Øens hovedby med samme navn som øen, ligger på øens vestlige side. Byens kendetegn er de fire klokketårne der dateres tilbage til 1100-tallet. Dette er dog blot én af byens historiske attraktioner og seværdigheder, som I kan nyde når I slentre rundt i byens små gader. Byen har en romantisk havnepromenade, hvor det er oplagt at nyde et skønt måltid eller en forfriskende drink. Det kroatiske køkken har haft indflydelse fra bl.a. det italienske- og det græske køkken og er stærkt præget af fisk og skaldyr. Efter en afslappende pause kan I bevæge jer hen på byens store torv eller mod en af de nærliggende strande, hvor der er plads til et hav af aktiviteter både på land og på vandet. Øen byder på flere spændende byer, hvor I kan opleve de mange kulturer, der har præget øen gennem tiden, så I kan opleve øens historie uanset hvor I vælger at leje et af vores feriehuse på øen Rab.

Aktiv ferie på Rab i Kvarnerbugten

Naturoplevelser fra et sommerhus på Rab

Drop paraderne et øjeblik og lad jer friste af et ophold på øen Rab i Kvarnerbugten. Øen er sølle 22 kilometer lang og optager kun knap 94 af Adriaterhavets kvadratkilometer. Men lad jer ikke snyde - dette er et ferieparadis af de sjældne. Brede sandstrande, smukke afsidesliggende vige, idylliske olivenlunde og pittoreske vinmarker er med til at gøre denne ø til et af vores mest populære feriemål. Der er hvert år 2500 solskinstimer på Rab - sammenlign lige det med Danmarks 1400. Det giver et utroligt behageligt klima, en let havbrise og vandtemperaturer, der om sommeren når imponerende 24 grader. Udover at nyde øens dejlige kyst og det krystalklare Adriaterhav, kan I f.eks. også vandre til øens højeste punkt Kamenjak, hvorfra I kan nyde en udsigt over fastlandet og de fleste af Kvarnerbugtens skønne øer. I bør også tage på en bådudflugt til en af de andre nærliggende øer, såsom Krk, Pag og Losinj, hvor der venter endnu flere skønne oplevelser. Lej et feriehus på Rab og få adgang til alle Kvarnerbugtens glæder!

Feriehuse på øen Rab

Drejer det sig om sommerhuse på Rab med en høj standard, ja så er det NOVASOL, du skal kontakte. Vi formidler f.eks sommerhuse på Rab med swimmingpool, sauna, eget ildsted, og hvad du ellers kunne ønske dig af luksus indretninger. Men du kan også sagtens vælge et sommerhus på Rab i en mere enkel udgave. Din ferie i Kroatien har gode forudsætninger for at blive en succes i et af vores skønne sommerhuse. Vi er stolte af den sommerhusudlejning, vi kan tilbyde. Nyd opholdet på Rab med et af de eksklusive og individuelt indrettede ferie huse fra NOVASOL sommerhusudlejning. Vi har i årevis været blandt de førende udlejere i Kroatien, og kan nu tilbyde vores gæster dejlige boliger til særligt lave priser.