Ferieboliger i Novi Vinodolski

Lej jeres helt private feriehus i Novi Vinodolski, den lille, charmerende by udgør centrum for Riviera Novi Vinodolski, et meget betagende kystområde i Kroatien.

Her kan både store og små besøgende nyde godt af en ferie, lidt ud over det sædvanlige, og et feriehus i Novi Vinodolski er det perfekte udgangspunkt for herlige oplevelser. Når I vil leje en feriebolig ved Kvarnerbugten, er NOVASOL det oplagte valg. Vi har et stort udbud af både standard boliger og topmoderne luksusvillaer med alle bekvemmeligheder, ja selv lejligheder med autentisk præg.

Ferie Novi

Populære feriehuse i Novi Vinodolski

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Novi Vinodolski

Loading...

Feriehuse med pool i Novi Vinodolski

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Novi Vinodolski

Loading...

Ferie med historiske indslag

Novi Vinodolski har gamle aner og det ses rundt om i byen. Adelsfamilien Frankopans kastell med sit firkantede tårn, det gamle paulinerklostrer og domkirken med sit 36 meter høje klokketårn, er nogle af de historiske seværdigheder I kan beundre, når I bor i et feriehus i Novi Vinodolski.

Når I lejer feriehus i Novi Vinodolski, bor I helt tæt på herlige strande, blåt hav, små hyggelige cafeer og restauranter, som serverer kulinariske lækkerier og traditionelle retter, som I kan nyde i det historiske miljø. De skønne strande indbyder til sol og badning, og vil I vandre og være aktive, findes der utallige spændende stier og småveje i området.

Tag på en udflugt til de mange små pittoreske gårde i området, som I let kommer til fra jeres feriehus i Novi Vinodolski. Smag på de friske, lokale råvarer og vine og mød den gæstfrie befolkning. Oplev spændende karneval fester og andre arrangementer. Tag på en bådudflugt eller på en fisketur. Selvom Novi Vinodolski har tilpasset sig den øgede turisme, har byen ikke mistet sin identitet og der holdes fast ved gamle traditioner i området.

Bestil jeres feriebolig i dag

Velkommen til NOVASOL og en verden af ferieboliger i Kroatien. Vi har en lang tradition for formidling af ferieboliger i hele Europa og når I booker gennem os, garanterer vi for tryghed og sikkerhed.

Book dit feriehus i Novi Vinodolski til din næste ferie – det vil du ikke fortryde.!