Feriehuse på øen Cres

Øen Cres er en skjult perle i Kvarnerbugten. Men med et feriehus i Kroatien her på øen får du chancen for at opdage nogle af landets smukkeste strande, fortryllende natur og gastronomiske oplevelser.

Mellem den østlige del af Istrien og øen Krk ligger Cres. Her har folk levet siden stenalderen, og her kan man opleve et rigt dyreliv med sjældne geder, ørne, harer og hjorte. Øen er berømt for sine mange smukke strande, de mange muligheder for spændende aktiviteter og måske vigtigst af alt, for sin gode mad.

Ferie i Kvarnerbugten

Populære feriehuse i Cres

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Cres

Loading...

Feriehuse med pool i Cres

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Cres

Loading...

Tilbring ferien i et feriehus på Cres

Der er meget at vinde ved at leje et feriehus i Kvarnerbugten på øen Cres. Med et af NOVASOLs sommerhuse her, vil du få masser af tid til at udforske hele øen. Sov længe om morgenen, tag en lækker morgenmad på terrassen og gå til en af øens smukke strande. Der findes mange børnevenlige strande på Cres, men nogle af dem er dog lidt vanskelige at nå. Et godt eksempel på en børnevenlig strand er Zdovika ved landsbyen Valun. Stranden St. Ivan ved landsbyen Lubenice er svær at komme til, men den er klart besværet værd.

Ferie på øen Cres

Udflugter rundt i området

Hvis du drømmer om at opleve ”det ægte” Kroatien, er det en god ide at leje et feriehus på Cres. Med en feriebolig som base, kan du opdage øen til fods eller fra din cykelsadel og nyde den vidunderlige natur. Det er også en perfekt mulighed for at smage på maden rundt omkring i Kvarnerbugten. Gå ikke glip af at prøve øens scampi, fisk, lam, samt den lokalt producerede vin og olivenolie.

Lejer du en feriebolig i Kroatien får du et perfekt udgangspunkt for udflugter på øen. Herfra kan du tage en tur rundt på øen og besøge de hyggelige byer. Udforsk den største by Cres, hvor du kan slentre rundt i de smalle gader og stræder, den maleriske by Lubenice, der ligger på klipperne eller den gamle hovedstad Osor, der bliver kaldt for ”byen hvor tiden står stille”.

Ferie i Kroatien

NOVASOLs feriehuse i Kvarnerbugten

Er du og din familie interesseret i et feriehus i Kvarnerbugten, kan du booke et hus på øen Cres her på hjemmesiden eller gennem vores kundeservice. NOVASOL har udlejet sommerhuse siden 1968, og vi har et stort udvalg af skønne ferieboliger i hele Kroatien – både på fastlandet og i øhavet. Hvis du bestiller dit feriehus direkte hos NOVASOL, er vores sikkerhedspakke også inkluderet. Pakken indeholder forskellige dele, der gør det ekstra sikkert at booke din feriebolig hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen til dit feriehus!