Feriehuse i Rijeka

Rijeka er den største havneby beliggende i Kvarnerbugten, og her udlejer NOVASOL selvfølgelig også nogle skønne ferieboliger i Kroatien. Byen har fantastiske museer og et pulserende byliv med aktiviteter og attraktioner for alle aldersgrupper – også for de mindste besøgende. Denne del af landet er en ideel destination at leje et feriehus ved Kvarnerbugten i – uanset om er for en kort visit eller en længere ferie. Vores ferieboliger er fuldt udstyrede, hvilket gør dit ophold afslappet og behageligt, og vigtigst af alt – fri for stress.

Ferie ved Kvarnerbugten

Populære feriehuse i Rijeka

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Rijeka

Loading...

Feriehuse med pool i Rijeka

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Rijeka

Loading...

Attraktioner og aktiviteter i Rijeka

Rijeka har masser at byde på, så ligegyldig hvad ens interesser er, har byen uden tvivl noget for dig. Hvis du drømmer om at suge byens kultur og atmosfære til dig, bør du bruge tid på at besøge det imponerende slot Trsat, gågaden Korzo og markedet i Fiskehallen, Kroatiens nationalteater Ivan pl. Zajc og selvfølgelig må du ikke gå glip af at smage på de lokale specialiteter.

Byen afholder en årlig bilrally og biennal festival for unge kunstnere. Tusindvis af mennesker fra hele Kroatien og endda i udlandet flokker hertil for at få et glimt af rallyet og også festivalen.

Den gennemsnitlige temperatur om sommeren i regionen ligger på omkring 23 grader celsius, hvilket er perfekt vejr til at opleve denne destination i. Det er kan varmt anbefales at nippe til et køligt glas hvidvin, mens du beundrer de fantastiske omgivelser. Hos NOVASOL kan du leje nogle af de bedste ferieboliger i Kroatien ikke langt fra smukke naturoplevelser, blandt andet ligger nationalparken Risnjak kun en lille time væk fra Rijeka.

NOVASOLs ferieboliger i Kroatien

NOVASOL tilbyder fuldt møblerede ferieboliger i Kvarnerbugten – mange har endda en stor have og privat swimmingpool, hvor du kan slappe af hele dagen lang. Rijeka og dets nærliggende omgivelser er perfekt til en underholdende og aktiv ferie. Lejer du en feriebolig i Kroatien hos NOVASOL kan du helt selv skræddersy din ferie – du er selv herre over ankomst- og afrejsedato, beliggenhed og hvor udstyret dit kommende feriehus skal være. Du kan altid vide dig sikker på kvaliteten og standarden er i topform på den feriebolig du har valgt. Vi ser frem til at byde dig velkommen til dit drømmeferiehus, og vi er helt sikre på at du vil få en dejlig ferie.