Feriehuse på øen Susak

Overvejer du at leje en feriebolig i Kroatien? Du behøver ikke kun at gøre det på fastlandet, der ligger nemlig også mange øer i Adriaterhavet ud for kysten, der er med til næsten at fordoble Kroatiens størrelse. Du kan for eksempel tilbringe en uforglemmelig ferie på øen Susak. Den er beliggende sydvest for øen Losinj og syd for den store havlø Istrien. Den er en del af Kvarnerbugten – en særligt populær feriedestination. NOVASOL tilbyder mange feriehuse i Kvarnerbugten, der er indrettet nøjagtigt efter dine behov og ønsker. Uanset om du rejser sammen med børnene, hele familien, dine venner eller om det er et romantisk afbræk for to, så er vi sikre på, at vi har den helt rigtige feriebolig på Susak til dig.

Ferie i Kroatien

Populære feriehuse i Susak

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Susak

Loading...

Seværdigheder og attraktioner

Øen Susak har i alt omkring 200 indbyggere, der næsten alle bor i den charmerende bugt i den nordøstlige del af øen. Er du kulturentusiast, vil du have gode muligheder for at lære om den kroatiske kultur under din ferie på Susak. På grund af øens afsides beliggenhed dyrker indbyggerne deres gamle kroatiske dialekt og har stadig imponerende folkedragter fra tidligere tider. I den gamle kirke fra det 11. århundrede kan man beundre det imponerende kors. Derudover, står der på toppen Garba et fyrtårn, der helt klart er værd at se. Det er et af de vigtigste og største fyrtårn i området. Du kan nemt komme til Susak med båd fra byen Rijeka eller øen Mali Losinj. Nyd en dejlig ferie i Kvarnerbugten.

Ferie i Kvarnerbugten

Natur og aktiviteter under ferien

Hele naturen omkring dit sommerhus på Susak er domineret af tagrør, brombær og vinstokke. Derudover byder det lokale landbrug på mange oliven- og fyrretræer. Dette gør, at Susak, i modsætning til naboøerne vises overordnet i et grønt og idyllisk billede. Her kan du tage på vandreture eller cykle i naturen efter eget ønske. Du bør ikke gå glip af at tage en tur til stranden om aftenen og se den betagende solnedgang. Du kan også prøve kræfter med forskellige typer vandsport såsom sejlads, snorkling og dykning. Ud fra Susaks kyst findes der to sunkne skibsvrag, som kan besøges på en dykkertur. Sydøst fra din feriebolig finder man strandbredden Bok, som inviterer til en hyggelig eftermiddag ved vandet. Området er også kendt for fiskeri, så du kan også kaste en snøre ud i vandet og prøve lykken. Som du kan se byder øen på et stort udvalg af aktiviteter, som du an prøve kræfter med, hvis du lejer en feriebolig i Kroatien!

Ferie i Susak

Feriehuse på øen Susak

Din feriebolig på Susak kommer til at ligge i et bakket, grønt område og ligger ikke langt fra stranden. Øen, med et areal på kun 3,7 km2, er ideel til udforskning og er tæt på Adriaterhavet. Så du kan både udforske øen, samt tilbringe din ferie på Susak i solen, ledsaget af lyden af havet. Nogle af vores ferieboliger har endda deres egen pool, så du kan nyde din ferie i fulde drag og du er ikke engang nødsaget til at forlade dit feriehus. Selvfølgelig kan du også sejle til de omkringliggende øer og udforske området. Lej en feriebolig i Kvarnerbugten og undslip hverdagens stress og jag.