Feriebolig i Kroatien med pool

Hos NOVASOL finder du altid et stort udvalg af lejligheder og feriehuse i Kroatien med pool. Ved kanten af poolen kan du nyde det dejlige klima i Kroatien, og når solen står allerhøjest på himlen, giver poolen dejlig afkøling. Langt de fleste af vores poolhuse i Kroatien er moderne og veludstyrede, og tilbyder den perfekte ramme om din ferie.

En af mange fordele ved at holde ferie i Kroatien sammen NOVASOL er det koncept, vi kalder All Inclusive. Det betyder, at slutrengøring, sengetøj, håndklæder, forbrugsomkostninger og turistskat er inkluderet i den lejepris du ser, når du booker din feriebolig.

feriehus i kroatien med pool

Ferieboliger i Kroatien med Pool

Loading...

Ferieboliger med pool for enhver smag

En anden åbenlys fordel er vores store udvalg, hvor du altid kan finde en feriebolig med pool i Kroatien, som passer til lige netop dine ønsker og behov.
Hvor tæt vil du være på havet? Drømmer du om udendørs spa? Skal der være opvaskemaskine eller internet? Valgmulighederne er mange, og hos NOVASOL, kan du nemt sortere ud fra de kriterier, der er vigtige for din ferie. Derudover har vi også mange store huse med pool, der egner sig perfekt til gruppe- og familierejser.
Har du ikke brug for så meget plads, kan du også browse hundredevis af dejlige ferielejligheder over det meste af Kroatien. Mange af vores ferielejligheder i Kroatien har privat pool, mens andre har adgang til en fællespool, der typisk deles med de andre lejligheder i komplekset. Hvis du rejser med børn, er en fælles pool også et godt sted at møde nye legekammerater.

Feriehuse med pool i hele Kroatien

Overalt i Kroatien, men især langs kysten og på de mange øer, har vi feriehuse med pool, både privat og fælles.

Nogle af de områder, hvor vi har den største koncentration af lejligheder og feriehuse med pool er regionen Istrien, som omfatter de populære byer Pula og Medulin, og områderne Dalmatien og Kvarnerbugten. Du kan også finde poolhuse på mange af Kroatiens mere end 1000 smukke øer i Adriaterhavet, herunder de mest populære som Brac, Hvar, Krk, Pag og Rab.

Sammen med NOVASOL finder du altid et stort og varieret udvalg af unikke ferieboliger i Kroatien. Browse alle vores lejligheder og feriehuse med pool lige her, og gør din feriedrøm til din drømmeferie allerede i dag.