Feriehuse i Medulin

Tag på ferie til Medulin hvor Kroatien er allerdejligst. NOVASOL er stormester i sommerhusudlejning og tilbyder et væld af lækre kvalitets feriehuse i skønne Medulin. Der findes utroligt mange skønne feriehuse i Kroatien. Håndpluk netop det, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. Du kan f.eks. nyde en ekstraordinær luksusferie i Medulin med vores Luxury Collection, som byder på  enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder.

Lej feriehus i Medulin - nyd den lange kystlinje eller udforsk den kroatiske skærgård

Populære feriehuse i Medulin

Loading...

Luksus feriehuse i Medulin

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Medulin

Loading...

Feriehuse med pool i Medulin

Loading...

Feriehus i Medulin

Når vi taler om sommerhusudlejning i Kroatien er NOVASOL den bedste løsning til din ferie i Istrien. Hos os finder du et stort og varieret udvalg af lækre feriehuse i Medulin, og det står dig frit for at vælge hvor meget ekstra luksus, du gerne vil have med. Vi leverer med stor glæde både det store luksus udtræk og den mere enkle model. Men fælles for alle vores feriehuse i Medulin er at kvaliteten er i topklasse.

Lej et af de dejlige feriehuse fra NOVASOL sommerhusudlejning og få en stak uforglemmelige feriebilleder med hjem til fotoalbummet. I Medulin kan vi tilbyde en ferie i de utroligt spændende og velbeliggende sommerboliger. Nyd vidunderlige Kroatien, mens det stadig er uspoleret.

Book en luksus villa i Medulin og se frem til fantastiske udearealer i din egen private oase

Oplevelser fra jeres feriehus i Medulin

Der var engang, hvor de brede, smukke sandstrande ved Medulin kun blev benyttet, når et par lokale fiskere trak deres både op. I dag strømmer folk hertil for at nyde godt at det behagelige klima, den venlige stemning og den dejlige natur. Mange kommer hertil for at nyde musikken fra en af de mange friluftsscener, man finder overalt i byen.

Medulin er hjemsted for en lang række fester og højtideligheder i løbet af sommeren. Nogle af dem rækker flere århundreder tilbage og involverer frembæring af helgener, mens andre er af nyere dato. Fælles er imidlertid, at byen står på den anden ende, når disse fester løber af stablen, og at det er utroligt fornøjeligt at deltage i.