Feriehuse i Fažana

Lej en feriebolig i Fazana og få en dejlig ferie i Istrien. Fazana er en lille hyggelig kystby, der ligger ca 8km fra Pula. Fazana rummer mulighed for mange gode oplevelser og befinder sig charmerende blandt frugtplantager, vinmarker og olivenlunde. NOVASOL er en stærk spiller, når det gælder sommerhusudlejning i Kroatien. Vores ferieboliger i Istrien leverer netop det mål af luksus, du har brug for. Nyd en ekstraordinær luksusferie i Fazana med NOVASOL Luxury Collection, og glæd dig til enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder. Kig på vores ferieboliger i Fazana og find præcis det hus I leder efter!

Lej et feriehus i Fazana, og se frem til en ferie med kulturelle oplevelser ved det smukke Adriaterhav

Populære feriehuse i Fazana

Loading...

Luksus feriehuse i Fazana

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Fazana

Loading...

Feriehuse med pool i Fazana

Loading...

Oplevelser fra en feriebolig i Fazana

Gennem tiderne er folk blevet tryllebundet af den fantastiske natur og det skønne klima i Fazana. Det gælder eksempelvis Jugoslaviens tidligere diktator Tito, der havde sin sommerresidens i nærheden. I dag besøges byen af feriegæster, der udover ro, hygge og en charmerende by søger gode strande og masser af aktiviteter. I kan besøge stranden og kaste jer ud i forskellige slags vandsport eller tage om i baglandet og nyde den fantastiske natur bland duftige vindruer og gamle oliventræer. 

Udfor Fazana finder man øgruppen Brijuni øerne, der i dag er blevet udnævnt som nationalpark. Disse utroligt smukke øer kan besøges på guidede ture. Det er en oplevelse, man ikke skal snyde sig selv for.

Ferieboliger i Fazana

Hvorfor ikke holde ferie i Kroatien? Med en feriebolig fra NOVASOL kan du få det nøjagtig, som du ønsker, og samtidig lære landet bedre at kende. NOVASOL udlejer mange forskellige typer ferieboliger i Fazana, men fælles for dem alle er at kvaliteten er i højsædet. Med en feriebolig i Fazana kan du selv vælge, hvor meget luksus du ønsker.

Vælger du at leje en feriebolig i Fazana kan du bla. få den med sauna, pool og en fuldblods maskinpark i køkkenet. Nyd en super ferie i Fazana med et af de individuelt indrettede feriehuse fra NOVASOL sommerhusudlejning.  Kontakt os allerede i dag, hvis I vil være sikre på at få et af de eftertragtede feriehuse. Ferieboliger i Fazana i det sydlige Istrien eller andre steder i Kroatien skal helt klart lejes hos NOVASOL

Book en luksus villa i Fazana og se frem til stilfuldt interiør og moderne luksus i din egen private oase