Feriehuse i Liznjan

Fantastisk feriestemning i Liznjan. Sommerhuse i Kroatien er noget vi forstår os på hos NOVASOL. En god ferie ligger højt på manges ønskeliste og netop det, kan du få i Liznjan. I Kroatien findes der utroligt mange skønne sommerhuse. Håndpluk netop det, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. I kan f.eks. nyde en ekstraordinær luksusferie i Liznjan med vores Luxury Collection, som byder på  enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder.

Lej sommerhus i Liznjan for en ferie i Istrien ved det azurblå Adriaterhav

Populære feriehuse i Liznjan

Loading...

Luksus feriehuse i Liznjan

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Liznjan

Loading...

Feriehuse med pool i Liznjan

Loading...

Sommerhus i Liznjan

Lej et stiligt sommerhus i Liznjan og skaf dig en dejlig ferie. Der er så dejligt i Liznjan i det sydlige Istrien og særligt i et af vores sommerhuse. Vores erfaringer indenfor sommerhusudlejning i Kroatien har lært os, at kvalitet og fleksibilitet er vigtigt for vores kunder.

Og når vi udlejer sommerhuse i Liznjan, har vi sørget for at kvaliteten er i top, og at du kan vælge hvilken grad af luksus indretning, du ønsker dig og har brug for. Nogen drømmer om pool og sauna og andre vælger den mere enkle model. Fælles for alle husene er at standarden altid er høj.

Hvis I skal på ferie i Liznjan i Kroatien, skal rejsen begynde med, at I tjekker de eksklusive feriehuse hos NOVASOL sommerhusudlejning. Med en af vores dejlige sommerboliger sikrer I, at ferien bliver den succesoplevelse, I ønsker.

Book en luksus villa i Liznjan og se frem til stilfuldt interiør i din egen private oase

Oplevelser fra et sommerhus i Liznjan

Liznjan i det sydlige Istrien blev sat på verdenskortet - hvis der altså havde været et sådant - i år 990, da en græsk historiker besøgte området. Han beskrev blandt andet stedets gode vine, og den dag i dag er byen fuld af vinbarer og vinkældre, hvor man kan købe aldeles udmærkede kvalitetsvine til billige penge.

Omkring Liznjan han man fundet adskillige arkæologiske fund fra oldtiden, der i dag er udstillet på det meget fine lokalmuseum. Det er et besøg værd, en dag man ikke orker at ligge på stranden, sejle, bade, kravle i klitter, windsurfe eller noget af alt det andet - man kan fordrive ferietiden i denne skønne by.

Lær Kroatien bedre at kende, nyd den afslappende stemning i Istrien og få en fantastisk opladende ferie.