Feriehuse i Labin

Ferie i Labin

Feriehuse i Labin

Det kan varmt anbefales at besøge den charmerende og maleriske middelalderby Labin, og at bo i et af NOVASOLs feriehuse i Istrien. Byen, der ligger i det centrale Istrien, blev først nævnt i år 285 i en historisk kilde, og det er derfor ikke overraskende, at Labin er det administrative og kulturelle centrum i det centrale Istrien. NOVASOL tilbyder en bred vifte af fantastiske ferieboliger i Kroatien, og det samme gør sig gældende i den skønne by Labin.

Populære feriehuse i Labin

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Labin

Loading...

Feriehuse med pool i Labin

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Labin

Loading...

Aktiviteter og attraktioner

Gæster i vores feriehuse i Kroatien glæder sig over antallet af caféer og mødesteder for de kreative sind i Labin. Byen byder på spændende kulturelle og historiske attraktioner, herunder en vifte af smukke, venetianske inspirerede kirker og paladser. Selvfølgelig skaber den antikke arkitektur også en dramatisk og unik baggrund, der er særligt attraktivt for de historie interesserede. Man kan også besøge det lokale nationalmuseum. Labin er en gammel mineby og var centrum for minedrift i Istrien indtil 1970'erne, hvilket man også kan opleve på nationalmuseet, hvor man her kan udforske en autentisk mini kulmine, der er den eneste af sin slags i Europa og giver besøgende et indblik i områdets industrielle fortid. Udover de kulturelle egenskaber, kan man også tage på ture i de dybe, grønne fyrreskove eller nyde godt af Labins nærhed til Adriaterhavet, der garanterer gode bademuligheder i krystalklart vand. Dykning og fisketure kan også arrangeres i byen. Vi anbefaler også en dagstur til den charmerende by Pula, der især er kendt for sit amfiteater, der blev bygget i det 1. århundrede f. kr. og er det største og bedst bevarede antikke monument i Kroatien.

Ferie i Istrien

NOVASOLs feriehuse i Labin

Hos NOVASOL betyder et besøg til Labin et afslappende og behageligt ophold i en af vores velindrettede ferieboliger i Kroatien eller i en super luksuriøs ferievilla. Vores feriehuse i Istrien kommer i forskellige størrelser og design og i alle prisklasser. Så hvad enten du leder efter et luksuriøst feriehus i Labin eller en enklere feriebolig i Pula eller Dubrovnik, så har vi sandsynligvis det perfekte sommerhus til dig og din familie. NOVASOL har en masse ferieboliger til leje til din næste sommerhusferie, og vores feriehuse ligger altid i de mest populære feriedestinationer i Europa, så sørg for at booke hos os i dag!