Feriehuse ved Duga Uvala

Duga Uvala er en af de fire smukke bugter i Vinjole, der befinder sig på Istriens sydøstlige kyst ca 24 km fra byen Pula. Området er berømt for sine skønne strande og den uspolerede natur i omgivelserne. Her er man væk fra alle turisterne og støjen og kan virkelig nyde den istriske livsstil præget af fantastisk mad og middelhavsklimaet. Se vores feriehuse ved Duga Uvala og vælg et der passer til jeres ønskede ferie i Istrien!

Feriehuse ved Duga Uvala

Fantastiske omgivelser og et væld af aktivitetsmuligheder

Strandene omkring bugten er ideelle til børn og familier, grundet det stille hav i bugten. Omkring bugten findes der mange restauranter, caféer og mange fritidsfaciliteter og aktivitetsmuligheder. Oppe på land kan I spille volleyball, tennis, minigolf mm. og på vandet er der rig mulighed for at afprøve en række forskellige vandsport. Lej f.eks. en båd eller kano og udforske bugten på egen hånd, måske endda med en fiskestang i hånden. I kan tage på udflugt til nationalparken Brijuni øerne eller nogle af de nærliggende byer såsom Rovinj og Medulin.

Når I lejer et feriehus ved Duga Uvala bør I bestemt også besøge byen Pula, som er den største by på den istriske halvø. Her venter et hav af aktivitetsmuligheder og storslåede attraktioner såsom amfiteateret i centrum, augustus-templet og fortet på byens bakketop, som idag er forvandlet til et arkæologisk museum. En afslappende ferie i Kroatien er bestemt mulig i dette ferieparadis, men til de aktive feriegæster er her også et væld af spændende aktivitets- og udflugtsmuligheder.

Feriehuse ved Duga Uvala

Hos NOVASOL kan I leje blandt et stort udvalg af feriehuse ved Duga Uvala. Uanset om I er på jagt efter ren luksus eller et mere enkelt feriehus, så kan I finde det hos NOVASOL. I kan vælge et feriehus med pool og havudsigt eller leje et tradidionelt istrisk stenhus, hvor der er ro og stilhed i fokus.

Husk at I kan medbringe jeres hund i mange af vores feriehuse uden ekstra omkostninger, tjek blot om husdyr er tilladt i jeres ønskede feriebolig. Vi er sikre på at I kan finde nogle feriehuse ved Duga Uvala der lever op til jeres krav og behov. Hvis dette ikke skulle være tilfældet, så kan I kontakte NOVASOLs kundeservice for mere information og hjælp omkring vores feriehuse ved Duga Uvala.