Feriehuse i Motovun

Feriehuse i Motovun

Feriehuse i Motovun

Motovun ligger på en næsten 280 meter høj og meget stejl bakke, lige i hjertet af Istrien. Denne charmerende destination vil ikke kun tryllebinde dig, mens du slentrer gennem de snoede gader, men også især når du nyder den enestående udsigt over de endeløse marker og grønne bakker. Lej et feriehus i Kroatien i eller omkring Motovun, hvis du vil tilbringe din ferie i et vidunderligt landskab væk fra de store turistede folkemængder. Motovun er virkelig en eventyrby og inviterer dig til at leje en feriebolig i Istrien, hvor du kan få en afslappende ferie, hvor du kan slippe for den daglige stress og jag, og fuldstændig få genopladt batterierne.

Populære feriehuse i Motovun

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Motovun

Loading...

Feriehuse med pool i Motovun

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Motovun

Loading...

Attraktioner i Motovun

Motovun var i mange hundrede år den største istriske fæstningsby og tilbyder dig i løbet af din ferie en af de smukkeste udsigter over hele regionen. I modsætning til mange andre steder, hvor du kan leje ferieboliger i Kroatien hos NOVASOL, er denne by et monument i sig selv – byens udseende stammer fra middelalderen, hvor der dengang boede mere end fem tusinde indbyggere, bor der i dag kun omkring seks hundrede. Byens centrum er stadig helt bevaret og omgivet af en gammel bymur, der er oplagt at tage på tur langs, da man får en uforglemmelig udsigt over de gigantiske vinmarker i regionen. Derudover kan man fra byporten se over Mirnatal, og til byerne Groznjan og Oprtalj. Du kan også besøge renæssancekirken ”St. Stephens kirken”. Kirken blev bygget af den berømte arkitekt Andrea Palladio, der i dag har en meget høj status. Desuden kan du fra dit feriehus i Motovun, tage på mange cykelture eller udforske landet på en vandretur. Efter en lang dag kan du forkæle dig selv på en af ​​restauranterne, eller du kan afslutte dagen med et glas vin på din terrasse, mens du nyder udsigten over den betagende natur.

Ferie Kroatien

Sommerhusudlejning hos NOVASOL i Istrien

Hvis du drømmer om at leje et feriehus i Istrien, er du kommet til det rette sted. NOVAOSL udbyder ferieboliger i hele Kroatien til de bedste priser og i den bedste kvalitet. Uanset om du planlægger at rejse med familien, vennerne, tage på en romantisk tur for to eller trænger til lidt alene-tid, kan du nemt finde et feriehus, der passer til dig ved at vælge de rigtige søgekriterier. Lad dig inspirere og lej et feriehus i Istrien, så får du garanteret en fantastisk ferie i Motovun.