Feriehuse i Krnica

Lyder endeløse strande, bagende sol og krystalklart vand, som noget for dig? Så er en ferie i Kroatien lige noget for dig! NOVASOL tilbyder et stort udvalg af ferieboliger i Kroatien. Hvad med for eksempel et feriehus i Krnica i det yndede feriemål Istrien lige ved kysten? Herfra kan du tage på ture til de omkringliggende byer, slappe af i dit feriehus og nyde nærheden til vandet. Eller så kan du nyde en ekstraordinær luksusferie i Krnica med vores Luxury Collection, som byder på enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder. Vi har samlet nogle tips til dig, så din ferie i Krnica bliver en helt uforglemmelig oplevelse.

Feriehuse i Krnica tæt på det azurblå Adriaterhav. Nyd en dejlig ferie i Istrien med NOVASOL

Populære feriehuse i Krnica

Loading...

Luksus feriehuse i Krnica

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Krnica

Loading...

Feriehuse med pool i Krnica

Loading...

Natur højdepunkter og aktiviteter nær dit sommerhus i Krnica

Dit feriehus i Krnica er omgivet af malerisk natur, nationalparker og stenrige kystområder. Uanset om du bestiller en feriebolig i Istrien lige ved vandet eller længere inde i landet, vil du have mange muligheder for at udforske naturens mangfoldighed. De skovbelagte Učka-bjerge, de store dale og små byer, hvis atmosfære emmer af italiensk stemning og fransk charme. På den kroatiske kyst kan du surfe, sejle, fiske og snorkle i det fiskerige vand. Der findes også en række lokale, kroatiske specialiteter at prøve. Du kan se frem til at nyde fremragende trøfler og velsmagende vin under din ferie i Krnica. Eller pluk nogle friske figner fra figentræet i baghaven. Med et feriehus i Krnica får du den bedste start på din ferie – vi ønsker dig en behagelig og afslappende ferie i Kroatien!

Book en luksus villa i Krnica og se frem til stilfuldt interiør i din egen private oase

Udflugter på din ferie i Istrien

Regionen Istrien har ikke sparet på udflugtsmål på din ferie i Krnica. Besøg for eksempel en af de mange havnebyer, som f.eks. Medulin eller den største by i Istrien, Pula. Begge byer vidner om illyriske, venetianske og romerske tider. I Pula er der mange spændende attraktioner, såsom amfiteatret, Sergiusbuen og venetianske kastel. Motovun er helt klart også et besøg værd. Her kan du beundre den imponerende, gamle fæstning. Fra dit feriehus i Krnica, kan du også nemt komme til landsbyen Oprtalj eller til Hum, der er den ”mindste by i verden”. Alle disse attraktioner kan nemt nås med offentlig transport fra dit feriehus i Istrien under din ferie i Kroatien – og ellers er der også mulighed for at biludlejning.

Ferie i Krnica

Istrien er, med sine næste 3.000 km2, den største halvø på Adriaterhavskysten og er en af de bedste turistregioner i Europa. Her er du omgivet af gamle fiskerbyer, slotte og smukke vinmarker. Med et feriehus i Istrien i Krnica kan du få et interessant indblik i Kroatiens fortid. Derudover er dit feriehus i Krnica aldrig langt fra havet.  Her kan du nyde lyden af de brusende bølger, den salte havluft og det bløde sand mellem tæerne. En sand drømmeferie! Med et af NOVASOLs feriehuse i Kroatien får du det ideelle udgangspunkt for at opleve alt det bedste som Krnica og resten af Istrien har at byde på. Vi har et bredt udvalg af feriehuse, så det bliver intet problem at finde netop en feriebolig, der passer til netop dine behov – ligegyldig om du skal på ferie med to eller ti personer, om du har brug for et kæledyrsvenligt feriehus, eller om du drømmer om lidt ekstra forkælelse i form af privat pool, så har vi feriehuset til dig.