Feriehuse i Buzet

Feriehuse i Buzet

Feriehuse i Buzet

Buzet er en stille landsby i det nordlige Istrien, der ligger på en bakketop i det kuperede grønne landskab nær grænsen til Slovenien. Selv-døbt trøffelhovedstad i Kroatien, er Buzet epicentret i denne trøffel elskende region, og her holdes en årlig trøffel festival i september. For at markere starten på den hvide-trøffel sæson laver de lokale en kæmpe trøffel omelet med over 2000 æg og 10kg trøffler. Tag et kig på vores feriehuse i Buzet og oplev denne fantastiske og tit oversete by I det nordlige Istrien til en skøn ferie i Kroatien.

Populære feriehuse i Buzet

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Buzet

Loading...

Feriehuse med pool i Buzet

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Buzet

Loading...

Oplevelser fra et feriehus i Buzet

Buzet befinder sig ved foden af bjergen Cicarija og lige ved kilden af den største flod i Istrien, menlig Mirna. Byen blev først fastlagt af romerne, som byggede bymure, kirker og store porte. Her findes derfor en spændende kulturarv, som blot venter på at blive udforsket på jeres ferie i Istrien. Buzet er idag et af de vigtigste transportknudepunkter i det nordlige Kroatien og er specielt kendt for sine trøfler og fantastiske muligheder for cykel- og vandreture i Mirna-dalen.

Hvis I ønsker lidt mere fart på ferien i Buzet eller blot en tur på stranden, kan I besøge de nærliggende byer Porec, Novigra og Opatija. Hvis I venter en ferie med sjov på stranden og badeglade feriedage, er Buzet ikke det oplagte feriemål. Men derimod er byen oplagt til en ferie fyldt med kultur, historie, skønne naturomgivelser og selvfølgelig fanatastisk mad lavet af friske lokale råvarer. Senere på dagen lokker de lokale kroer og restauranter med lokale delikatesser og vin. I skal bestemt besøge restauranten Stara Ostrija i den gamle bydel af Buzet.

Trøffler i Buzet

Feriehuse i Buzet

Se NOVASOLs feriehuse i Buzet og vælg mellem en bred vifte af luksuriøse og mere enkle feriehuse. I kan leje feriehuse i præcis den grad af luksus i ønsker. Lej f.eks. et feriehus med pool eller andre udendørs aktiviteter. I kan også medbringe husdyr i mange af vores feriehuse uden ekstra omkostninger, husk blot at tjekke om hund er tilladt i feriehuset. Hvis I hellere vil bo I noget mere enkelt, der følger den istriske levestil, er dette heller ikke noget problem. Vi udlejer mange hyggelige stenhuse i lokal stil, hvor der virkelig er fokus på samværet og freden på ferien. Ligegyldig hvad I er ude efter i Istrien, kan vi garanteret leverer noget der lyster, og hvis ikke I finder noget er I velkomne til at kontakte os for mere information.