Feriehuse i Tinjan

Hvis du drømmer om at holde en ferie i nogle af de smukkeste omgivelser, så bør du vende blikket mod Kroatien. Med en feriebolig i Istrien vil naturen og historiens skatte altid være inde for rækkevidde, så hvorfor ikke bosætte sig i den charmerende by Tinjan på din næste ferie? Den smukke by er beliggende i Draga-dalen, kun 50 km fra Pula og 10 km fra Pazin. På en ferie i Tinjan støder man på en bred vifte af historiske monumenter og traditioner – gå gennem brostensbelagte gader, besøg kirken og de stilfulde restauranter, udforsk samlingen af historiske genstande og sidst men ikke mindst opdag magien ved at bo i et feriehus i Kroatien.

Ferie i Tinjan

Populære feriehuse i Tinjan

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Tinjan

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Tinjan

Loading...

Feriehuse med pool i Tinjan

Loading...

Aktiviteter og attraktioner i Tinjan

Tinjan er en by i hjertet af Istrien og har eksisteret helt siden romertiden, hvor den dengang var kendt under navnet Attinianum. Det er en ideel destination at leje et feriehus i Istrien i - især for sportselskere og eventyrlystne, såvel som dem der sætter pris på naturlig skønhed. Oplev den kroatiske historie, kultur og natur helt tæt på ved at tage på vandre- eller cykelture i området.

Tinjans største attraktion er udkigstårnet, hvorfra man får en fantastisk udsigt over byen. Den historiske kerne i byen omfatter gamle huse med udskårne symboler, der peger tilbage til deres oprindelige ejere. Kroatien har også meget at byde på med hensyn til specialiteter. På dine ture finder du skove fulde af valnødder og søde kastanjer, men frem for alt er trøflerne i særhed en god delikatesse. Ofte kan du finde et figentræ med sukkersøde frugter lige foran dit sommerhus i Tinjan. Det er også her, at Istriens røget skinke, prshut, produceres.

Smag på det kroatiske køkken i Tinjan

Udflugter på din ferie

Alle større attraktioner er tilgængelige med offentlig transport uden problemer fra dit feriehus i Tinjan, men der er selvfølgelig også mulighed for at leje en bil, hvis man ønsker at være endnu mere selvstændig, hvis du for eksempel har børn med på din ferie i Kroatien.

Drømmer du om både at dase på stranden og nyde solen og om at opleve Kroatiens kultur og historie? Så er Tinjan er en oplagt feriedestination for dig. Tag på en dagstur til den smukke kystby Pula, der er den største i Istrien. Her kan du besøge seværdigheder som Arco dei Sergi, amfiteateret eller Augustus-templet. Du kan også opleve en vidunderlig udsigt over byen fra kastellet. Det kan også varmt anbefales at besøge borgbyerne Groznjan og Motovun. I Opralj har man en god udsigt over Hum, der er kendt for at være den mindste by i verden. Ikke langt fra dit feriehus i Tinjan ligger Ucka nationalpark, hvor man kan opleve de smukke, skovbelagte Ucka-bjerge.

Ferie i Istrien

NOVASOLs feriehuse i Kroatien

NOVASOL har beskæftiget sig med sommerhusudlejning siden 1968, og har udlejet ferieboliger i Kroatien siden midten af 00’erne – det betyder at vi har masser af erfaring, samt et stort udvalg af feriehuse, så du kan trygt vælge dit næste feriehus i Istrien hos os. Uanset hvad dit budget er, eller hvor mange du skal på ferie med, så har vi et hus, der passer til din prisklasse og dit størrelsesbehov. Hvis du drømmer om et ekstra niveau af luksus på din ferie, så bør du overveje at leje en af vores ferieboliger med privat pool. Du kan booke dit sommerhus direkte her på hjemmesiden, men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os via telefon, hvis du har brug for hjælp eller råd til ferien. Vi glæder os til at huse dig!