Feriehuse i Porec

NOVASOL er stormester i sommerhusudlejning og skaffer dig et lækkert feriehus i Porec - i luksus eller standard udgave. Oplev Porec og kom tættere på Kroatien i din ferie. Feriehus i Porec i det vestlige Istrien eller andre steder i Kroatien skal helt klart lejes hos NOVASOL. Vores feriehuse leverer netop det mål af luksus, du har brug for.

Lej feriehus i Porec

Populære feriehuse i Porec

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Porec

Loading...

Feriehuse med pool i Porec

Loading...

Feriehuse med fleksibel ankomst i Porec

Loading...

Feriehus i Porec

Fortæl os hvordan du helst vil have det, når du bestiller et af vores feriehuse i Porec og vi vil gøre os umage for at sikre dig den allerbedste ferie. Porec i det vestlige Istrien er dejlig, og i et af vores feriehuse bliver det endnu bedre.

NOVASOL kan sit kram når det gælder sommerhusudlejning. Skal du holde ferie i Kroatien, får du et velassorteret udvalg af feriehuse at vælge imellem. Hos os kan du få dit feriehus i Istrien i en enkel og gedigen kvalitet uden tingeltangel og dikkedarer og i en top tunet luksus udgave, med alt hvad dit hjerte kan begære.

Lej et af de attraktive feriehuse fra NOVASOL sommerhusudlejning og nyd en afslappende ferie i ferieperlen Porec i Kroatien. Vi kan tilbyde de bedst beliggende sommerboliger i denne populære by - og oven i købet til priser, I ikke finder andre steder.

Aktiviteter i Porec

Aktiviteter nær jeres feriehus i Porec

Porec er stedet I skal tage hen, hvis familien er uenige om, hvilken ferie I skal på i år. Dette smukke område byder på en spændende og charmerende by med adskillige seværdigheder, smuk natur med mulighed for vandreture og aktiv ferie, dejlige børnevenlige strande samt et natteliv, som familiens teenagere ikke finder bedre andetsteds.

En af de populære aktiviteter i Porec er at leje en sejl- eller motorbåd og tage på opdagelse blandt de mange ubeboede øer, man finder i havet udfor byen. Derudover byder byen på tennisbaner, fodbold, minigolf, hesteridning og meget, meget mere. Kort sagt skal man tage sig sammen, for at kede sig her.