Ferieboliger i Bale

Bale er en lille by, der befinder sig i bjergene mellem Rovinj og Vodnjan. Her venter en spændende kulturhistorie og fantastiske naturseværdigheder. De istriske traditioner og arkitektur træder igennem i Bale, da byen daterer helt tilbage til romerriget. Idag er byen et roligt og afslappet sted, hvor I kan nyde en skøn ferie i Istrien nær havet og andre spændende byer. Book en luksus villa i Bale og se frem til stilfuldt interiør, exklusive faciliteter, fantastiske udearealer og moderne luksus i din egen private oase. Se alle vores ferieboliger i Bale og vælg præcis det hus, der lever op til jeres krav og behov.

Book en af vores ferieboliger i Bale, og oplev snoede gader, historiske bygninger og fantastiske naturseværdigheder. Oplev Kroatien sammen med NOVASOL

Populære feriehuse i Bale

Loading...

Luksus feriehuse i Bale

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Bale

Loading...

Feriehuse med pool i Bale

Loading...

Oplevelser i og nær Bale

Bale er en rolig by med spændende seværdigheder, hvor I kan nyde alt hvad Kroatien har at byde på. Gå gennem byens snoende gader og besøg f.eks. byens slot fra den gotiske renaissance Soardo-Bembo eller byens rådhus i centrum af byen belligende tæt på et tårn fra det 19. århundrede. I og omkring byen ligger mange smukke kirker, særligt helligåndskirken Sveti Duh og stenkirken Church of t. Julian med sit 36 meter høje klokketårn. Med et feriehus kan I uforhindret besøge byens attraktioner, samt nærliggende byer og naturseværdigheder i jeres eget tempo. I kan også hurtigt nå de nærliggende og nærmest uberørte strande ved kysten, hvor det krystalklare Adriaterhav inviterer til badeglade feriedage. Tag på en vandretur gennem terænnet omkring byen, hvor I f.eks. kan udforske fuglereservatet Palud.

Rovinj og Pula er nok de største byer i nærheden af Bale og er begge et besøg værd når I lejer feriehus i Bale. Begge byer rummer en gammel bydel med et væld af kulturhistoriske attraktioner og befinder sig ud til Adriaterhavet, hvor I kan finde endnu flere muligheder for aktiviteter på vandet. Her finder I også et væld af skønne restauranter der giver en indblik i det kroatiske køkken - en oplevelse man ikke må glemme når man søger feriehuse i Kroatien. Lej en feriebolig i Bale og oplev noget af det bedste Istrien har at byde på!

I et moderne luksus feriehus i Bale, kan du nyde roen og komme helt ned i gear

Ferieboliger i Bale

NOVASOL udlejer en bred vifte af ferieboliger i Bale og omegn. I kan leje feriehuse med præcis den grad a luksus i ønsker. Vælg et enkelt feriehus, hvor der er fokus på ro og afslapning, eller lej et luksus feriehus med alle tænkelige faciliteter, I kan f.eks. leje feriehuse med egen udendørs pool, tennisbane og havudsigt når I ferierer i Istrien. Husk også at I kan leje feriehuse hvor husdyr er velkomne helt uden ekstra omkostninger!

Det bedste ved at leje et feriehus er at I får friheden til helt selv at bestemme dagsordenen på jeres ferie. Der er ingen fastsat morgenmadstid  og I bestemmer selv hvilke attraktioner og seværdigheder I ønsker at besøge, hvis I vil mere end at slappe af ved poolen eller stranden. Lej et af NOVASOLs feriehuse i Bale og få det meste ud af jeres ferie i Kroatien. Vi er sikre på at I kan finde et feriehus, som I kan lide.