Feriehuse i Pazin

Byen Pazin, sammen med sine omkring fem tusinde indbyggere, er beliggende næsten lige i midten af den istriske halvø. Kommunen Pazin tæller dog stadig nogle flere landsbyer, hvorfor befolkningen stiger til omkring ni tusind. Hvis du vil tilbringe en ferie i en typisk, istrisk landsby i Kroatien, så er du i gode hænder i middelalderbyen Pazin, der er placeret i midten af det centrale Istriens maleriske natur. Nyd en ekstraordinær luksusferie i Pazin med NOVASOL Luxury Collection, og glæd dig til enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder. Lej et af NOVASOLs feriehuse i Istrien, og tilbring en ferie i private rammer sammen med dem du holder af!

Se vores ferieboliger i Pazin, en malerisk landsby beliggende på en bakketop i Istrien

Populære feriehuse i Pazin

Loading...

Luksus feriehuse i Pazin

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Pazin

Loading...

Feriehuse med pool i Pazin

Loading...

Aktiviteter og attraktioner

På din ferie i Pazin finder du en bred vifte af muligheder for fritidsaktiviteter. Du kan slentre gennem byen og smage på restauranternes lokale retter, tage en kop kaffe på en af de hyggelige caféer eller udforske områdets natur. Uanset om du foretrækker at tage dine ture til fods, på cykel eller på hesteryg, kan du det i Pazin. Lidt væk fra din feriebolig i Pazin, kan du observere et meget unikt naturskue: floden Pazinica slutter sin overjordiske kurs i Pazin Gorge og fortsætter med at strømme mod syd under jorden. Selve floden tjener som et svømmespot på nogle steder, mens den fantastiske Pazin Gorge er et hit for de eventyrlystne turister, der kan prøve kræfter med at zipline. Dette plejer at være en særlig populær aktivitet, når man planlægger en familieferie i Istrien. Oplev Pazin og det omkringliggende område, når du lejer et feriehus i Kroatien, og få en varieret ferie i det centrale Istrien fyldt med oplevelser.

Lej en luksus villa i Pazin og se frem til eksklusive udearealer i din egen private oase

Feriehuse i nærheden af Pazin

NOVASOL tilbyder også feriehuse i resten af Pazinkommune, blandt andet i landsbyerne Bazgalji, Gologorica og Gracisce. I Bazgalji kan du tilbringe en ferie i smukke omgivelser, hvor du kan få genopladt batterierne i ro og mag. I den charmerende landsby Gologorica, kan du opleve det typiske kroatiske liv, samt udforske den lokale historie, når du vandrer blandt historiske bygninger såsom de gamle, smukke kirker i området. Det kan også varmt anbefales at leje sin feriebolig i Istrien i den lille by Gracisce, hvis imponerende arkitektur, frodige vegetation og mange naturlige skønheder gør den til en særdeles interessant feriedestination.

NOVASOLs feriehuse i Istrien

Lej et af NOVASOLs private feriehuse i Pazin! Bare vælg fra forskellige kategorier her på vores hjemmeside og find en feriebolig, der opfylder dine krav og prisforventninger. Hvis du har råd til at tilføje et ekstra niveau af luksus til din ferie i Pazin, bør du leje en af vores ferieboliger med pool. Vi har mere 50 års erfaring med sommerhusudlejning, så du kan trygt vælge et af vores feriehuse i Kroatien og lægge din ferie i NOVASOLs hænder. Udover vores ferieboliger i Istrien, tilbyder NOVASOL også sommerhusudlejning i Dalmatien og ved Kvarner bugten.