Feriehuse i Vrsar

Drømmer du om en ferie i solrige Kroatien? Den fortryllende lille by Vrsar, som ligger ved Limski-kanalen i det vestlige Istrien, finder du en perlerække af hyggelige feriehuse. Her har vi nemlig mange feriehuse lige ved havet, som dermed giver dig det perfekte udgangspunkt for en afslappende ferie med masser af sol, strand og hav! Vrsar byder dig velkommen med snoede gader, dæmpet belysning og masser af atmosfære. Bliv forelsket i byen og det omkringliggende landskab, og glæd dig til din næste ferie i Kroatien. Hvis du vil nyde en ekstraordinær luksusferie i Vrsar, så skal du tage et kig på vores luksusferieboliger, som byder på enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder.

Lej feriehus i Vrsar, en hyggelig kystby i vestlige Istrien, tæt på det azurblå Adriaterhav

Populære feriehuse i Vrsar

Loading...

Luksus feriehuse i Vrsar

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Vrsar

Loading...

Feriehuse med pool i Vrsar

Loading...

Aktiviteter fra et feriehus i Vrsar

Vrsar i det vestlige Istrien er en helt vidunderlig by, der kommer en i møde med charmerende snoede gader, dæmpet belysning og masser af stemning. Ud for kysten finder man en række småøer, der giver mulighed for spændende marin-safari i vandet mellem de ubeboede øer.

Vrsar er hjemsted for en lille, men trofast flåde af fiskere, der hver dag hjembringer frisk fisk og skaldyr til de mange gode spisesteder, byen byder på. Det er en fornøjelse at se kokken hælde de friske skaldyr i kogende vand og få minutter senere sætte tænderne i de dampende retter, mens man nyder en af de liflige lokale hvidvine.

Feriehus i Vrsar

Leder du efter en god mulighed for at forsøde din ferie, bør du vælge et af vores feriehuse. For når det kommer til sommerhusudlejning, er NOVASOL din førende ekspert. Vi kan blandt andet anbefale et feriehus i Vrsar. Og vi anbefaler med glæde både luksusudgaven med private svømmefaciliteter, sauna eller anden extravagance og den helt enkle udgave uden overdådig fyld. Og det gør vi, fordi alle vores feriehuse i Vrsar er fremstillet i en god, gedigen kvalitet.

Nyd en fantastisk ferie i Istrien med boliger fra NOVASOL sommerhusudlejning. Vi kan tilbyde en perlerække af attraktive feriehuse i dejlige Vrsar og byens opland. Kontakt os allerede i dag for at være sikker på, at I får et af disse eksklusive huse.

Lej en luksus feriebolig i Vrsar og se frem til eksklusive udearealer i din egen private oase