Feriehuse i Umag

Måske er en feriebolig i Umag noget for dig? En ferie i Kroatien kan være fantastisk befriende, og i Umag i det vestlige Istrien har NOVASOLs sommerhusudlejning et velproportioneret udvalg af fristende ferieboliger, som du kan leje.

Hvis du vil nyde en ekstraordinær luksusferie i Umag, så skal du tage et kig på vores Luxury Collection. Her finder du luksusferieboliger med enestående arkitektur, stilfuldt interiør og billedskønne beliggenheder.

Lej feriebolig i Umag, hvor du kan nyde en ferie tæt på Adriaterhavet i Istrien

Populære feriehuse i Umag

Loading...

Luksus feriehuse i Umag

Loading...

Dyrevenlige feriehuse i Umag

Loading...

Feriehuse med pool i Umag

Loading...

Feriebolig i Umag

NOVASOL har en velfungerende sommerhusudlejning i Kroatien. Og vores ferieboliger i Umag rummer muligheder for, at du frit kan diktere hvor mange luksus anordninger, du synes, at netop din feriebolig skal indeholde. Med vores sommerhusudlejning sætter vi en ære i at give dig fleksible valgmuligheder, og i altid at levere en kvalitetsvare. Privat swimmingpool og sauna er blot nogle af de ekstra ting, du kan vælge. En feriebolig i Umag giver du din ferie i Istrien en god stilig base, så du rigtig kan opleve alt det bedste ved Umag.

Når du kontakter NOVASOL sommerhusudlejning, er du sikker på, at dine ønsker og krav bliver taget alvorligt. Vi har specialiseret os i at hjælpe folk, der vil have en optimal ferie i eget hus i udlandet. I Umag i Kroatien har vi lige nu mulighed for at tilbyde jer en række aldeles fantastiske boliger.

NOVASOL har feriehuse af høj kvalitet til alle, der trænger til at komme væk fra hverdagens stress og jag. Alle vores boliger er besigtiget for at sikre, at de lever op til vores kvalitetskrav.

Lej en luksus feriebolig i Umag og se frem til eksklusive udearealer i din egen private oase

Oplevelser fra en feriebolig i Umag

Umag i det vestlige Istrien er et kendt helseområde, der byder på et hav af sportslige aktiviteter. Blandt de utroligt mange tilbud kan nævnes fodbold, tennis, dykning, svømning, undervandsfiskeri, roning, vandski, windsurfing og sejlads. Derudover kan man i området omkring byen gå på jagt, fiske, hike og rapelle. Der er altså alle muligheder for at få en spændende og aktiv ferie.

Hvert år bliver der afholdt en lang række religiøse og verdslige fester i Umag. Er man i byen sådan en dag, skal man ikke snyde sig for den oplevelse det er, når hele byen går i procession.